Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25. June 2011, 03:24 PM   #10
FEDAKARADAM
Uzman Üye

FEDAKARADAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
FEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud ofFEDAKARADAM has much to be proud of

Cahillerle işim olmaz benim.Kafanız şarz etmiyor bir türlü.Gavur aşıklığına devam edin siz, ancak bu yakışır size ve sizin gibilere.
Dikkat ettim mezhepsizler tıpkı ateistler gibi hadislere ve Osmanlı sultanlarına düşman oldular.Aynen vehhabi zındikları da böyledir.Sizin Kur'anla hiçbir alakanız yok.Ezbere konuşuyorsunuz.İslam'a dar pencereden bakmaya devam edin siz.

Sizin sayenizde Türkiye'de ateizm artmaktadır, gözünüz aydın sevinin istedikleriniz gerçekleşiyor.Nasıl olsa mezhepsizlik dinsizliğin köprüsü olduğuna göre helak olmaktan başka yolunuz kalmadı.

Tevbe edin yeniden imanınızı test edin.Muallakta iman olmaz.Tahkik-i imanı kazanın, kurtuluşa erin...Dembül dümbül imanla cennete giremezsiniz.İtikadınız ve amelleriniz bozuk.Fikirleriniz batıl ve kur'an dışıdır.Sizlerle boşa vakit harcıyorum.

Tıpkı duvarlar gibisiniz o ne işitir ne de duyar!.Farkınız yok duvarlardan. Gerçekleri göremiyorsunuz.Şeytan sizi aldatmaktadır.Çelişkili fikirlisiniz.İsabetli düşünemiyorsunuz.Ehli sünnetten değilsiniz.

Konu FEDAKARADAM tarafından (25. June 2011 Saat 03:27 PM ) değiştirilmiştir.
FEDAKARADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla