|  | 
|  27. September 2008, 02:04 PM | #1 | 
| Uzman Üye Üyelik tarihi: Sep 2008 
					Mesajlar: 220
				 Tesekkür: 35 
		
			
				42 Mesajina 53 Tesekkür Aldi
			
		
	Tecrübe Puanı: 18  |  Mezheplerin sahte yumuşak yüzü 
			
			MEZHEPLERİN SAHTE YUMUŞAK YÜZÜ  Bugün biz HANEFİ, SÜNNİ MEZHEPLERİNİN sahte yumuşak yüzüyle muhatabız. Ortamları müsait olursa gerçek yüzünü de görürüz, merak etmeyin. SÜNNİ HANİFİLİĞİN iktidara gelse, yönetimi ele alsa ne yapacağını merak mı ediyorsunuz? O zaman bir Afganistan'a bakın, bunun örneğini göreceksiniz. Dehşetle irkilerek görüntülerini seyrettiğiniz Türk Hizbullah'ı da SÜNNİ MEZHEPLERİN bir uygulayıcısı olduğu için evlerin bodrumunu mezarlığa çevirmiştir. Sünni MEZHEPLERDE, HAREMLİK SELAMLIĞINDA, peçenin de, kadının yüzde yüz soyutlanıp köleleştirilmesinin de, MÜZÜĞÜN, RESMİN yasaklanmasının da dayandırılabileceği izahlar vardır. Afganlılar kafalarından yeni MEZHEP uydurmadılar. SÜNNİLİĞİ uyguluyorlar. Yani bugün bizim ilahiyatta, diyanette, imam hatiplerde "BİZ SÜNNİYİZ, EHLİSÜNNETİZ" dedikleri Sünniliği, EHLİ SÜNNETİ... HANEFİ MEZHEBİNE göre SALÂT (namaz) kılmayan kılmaya başlayana kadar DÖVÜLÜR, diğer üç Sünni MEZHEPTE SALÂT (namaz)a başlamayı reddederse öldürülür. DİNSİZ olanların hatta HZ. KUR’AN'A dayalı İSLAM'I savunanların akıbeti HANEFİ MEZHEBİNİN yönetiminde öldürülmeleri olacaktır. ORUÇ zorla tutturulur. Tüm bu fetvalar HANEFİ MEZHEBİNDE tespit edilmiş belli hükümlerdir. Bu MEZHEBİN yönetiminde kadının başının açık gezmesini bırakın, yüzünü gösterip gösteremeyeceği şüphelidir. Şimdi cebimizden verdiğimiz vergilerle çarkını döndüren Diyanet'in, SÜNNİ MEZHEPÇİ zihniyetin kontrolünde olmasından niye endişelendiğimizi anlıyor musunuz? Diyanet’teki kişilerin hepsi böyledir demiyoruz. Muhakkak ki orada da tüm bu söylediklerimizin farkında olan değerli insanlar vardır. Fakat Diyanet'teki MEZHEPÇİ düşüncenin hâkimiyetini onlar da itiraf etmektedirler. Araplar'ın EMEVİ ve ABBASİ yönetimi dönemlerinde oluşturulup, o dönemdeki örfe ve hayata bakışların dondurulması olan bu MEZHEPLER, KUR’AN'IN DİNİNİN anlaşılmasındaki en büyük engellerdir. Ne yazık ki DİNİ iyi bilmeyen kitleler bu MEZHEPÇİ yaklaşımların izahını DİN sanmaktadırlar. İNŞALLAH, HANİF tiyniyetli herkesin katkılarıyla HZ. KUR’AN'IN DİNİNİ bu MEZHEPÇİ anlayıştan kurtarmayı başarabiliriz. Yoksa daha çok Hizbullahlar görürüz. Derleme; (UYDURULAN-DİN KUR'AN'DAKİ DİN. İstanbul yayınevi.) 
				__________________ Gerçekler Bizi Özgür Kılar... Konu EVVAB_İNSAN tarafından (10. October 2008 Saat 07:10 AM ) değiştirilmiştir. | 
|   |   | 
| EVVAB_İNSAN Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |  Miralay (3. May 2010) | 
|  27. September 2008, 02:25 PM | #2 | |
| Site Yöneticisi Üyelik tarihi: Sep 2008 
					Mesajlar: 450
				 Tesekkür: 33 
		
			
				85 Mesajina 163 Tesekkür Aldi
			
		
	Tecrübe Puanı: 100000   |   Alıntı: 
 | |
|   |   | 
|  27. September 2008, 08:49 PM | #3 | 
| Uzman Üye Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: BURSA 
					Mesajlar: 228
				 Tesekkür: 17 
		
			
				40 Mesajina 62 Tesekkür Aldi
			
		
	Tecrübe Puanı: 18  |   
			
			selamlar, Halkın büyük çoğunluğu ehli sünnetmiş ,mezhepmiş bunların ne anlama geldiğinden bihaberdir...otomatik olarak kendilerini bu kefenin içine koyarlar. Pek çoğunun dini bilgileri kulaktan duyma ve tarikatların dağıttığı takvim yapraklarını okumaktan öteye gitmez. 
				__________________ aydemir. | 
|   |   | 
|  26. January 2009, 06:19 PM | #4 | 
| Katılımcı Üye Üyelik tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: istanbul 
					Mesajlar: 77
				 Tesekkür: 13 
		
			
				24 Mesajina 33 Tesekkür Aldi
			
		
	Tecrübe Puanı: 18   |   
			
			halkın %80 i bu bilgilerden bihaberdir acep başa böle hükümler gelirse   ehli sünnet bile bitebilir onun için şeriat türkiyeye asla gelemez çünkü onlarda biliyorki ehli sünnet akaidi ve şeriati türkiyede asla uygulanamaz uygulandığında o %80 lik halk ehli sünnetlilkden vazgeçerler ya islam dışıan sarkarlar yada tekrardan kurana dönerler ve kurana dönüşde işe din üzerinden para kazananların çarkı durur bence şimdiki ha din rantçılarının istediği durumdadrı din rantçıları dini  değl parasını düşünğr millete tesettürü satarken ar namus düşüncesinde değil yalnızc parasının derdindedir saygılarımla | 
|   |   | 
|  | 
| Bookmarks | 
| Etiketler | 
| mezheplerin, sahte, yumuşak, yüzü | 
| Seçenekler | |
| Stil | |
| 
 | 
 |