![]()  | 

| 

| 
		#11 | 
| 

Uzman Üye 

Tesekkür: 145 

77 Mesajina 151 Tesekkür Aldi

Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

10   yılda  AKP 'nin  aldığı  yol  bu  kadar  işte.Ne   Yapsın.Bir  10  yıl  daha  geçse durum  bundan  pek  farklı  olmaz.Tv  kanallarının  lağımdan  arınmış  halini  belki  ben  görememde çocuklar   görürse  belki  ruhum  şad  olur.Pardon  bunun  adı   demokrasi  özgürlük.Kime  neye  nasıl inanacağımızı  şaşırdık. 

Geçen akşam Habertürkte İhsan Eliaçıkla-İsmail Nacar tartışıyor.Tartışmada İsmail Nacara tek katıldığım yönü ki bana göre haklıydı... Otobüste (İsmail Nacar'ın) önünde genç kız , arkadaşının dudaklarına yapışmış alenen sevişerek kendilerinden geçmişler.İsmail Nacar her insan gibi rahatsız olmuş.Ama bişeyde diyememiş. Vay efendim buna karışılmazmış.Özgürlük buymuş.Tahammül ediliyormuş,Hoş görü filan değilmiş. Napsın zavallı gençler.TV de gördüklerini icraata döküvermişler. İyide hani Kötülüğü elinle,olmazsa dilinle,oda olmazsa buğuz edecektin ?  | 
| 
		 | 

| 
| gerçek hanif Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |  dost1 (12. August 2011)  | 

| 

| 
		#12 | 
| 

Uzman Üye 

Tesekkür: 17 

40 Mesajina 62 Tesekkür Aldi

Tecrübe Puanı: 18 ![]()  | 

açıkoturum ve belgeselleri seyrediyorum.gerçi son politik uygulamalar seyredilecek 

açıkoturumda bırakmadı ya. 

aydemir.  | 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Bookmarks | 
| Etiketler | 
| müzik | 

| 

|