![]()  | 

| 

| 
		#1 | 
| 

Uzman Üye 

Tesekkür: 477 

198 Mesajina 387 Tesekkür Aldi

Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Ödev Kapakları 2012 2013 2014 İlköğretim Okulları İçin  

![]() , Ödev Kapakları İndir Yükle, Ödev Kapakları Word Excel Doc xls İndir, Ödev Kapakları Etkinliği Dosyası Şablonu Örneği İndir, Ödev Kapakları İçin MEB 2012 2013, Ödev Kapakları 1. Dönem 2. Dönem dosyası İndir 2012 2013 2014 2014, Ödev Kapakları Taslağı Etkinlikleri Güncel Yeni Sene Başı Sonu Çalışma Kağıdı 

De ki: “Ey kâfirler! Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam. Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız. Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz. Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.” Kâfirûn Sûresi Konu sevginur tarafından (23. January 2013 Saat 03:10 PM ) değiştirilmiştir.  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Uzman Üye 

Edebiyat-Türk Edebiyatı ve Dil Anlatım Dönem Ödevi Kapakları 

![]() ![]() ![]() ![]() KAYNAK muhasebeogretmenleri.com'a Teşekürler 

De ki: “Ey kâfirler! Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam. Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız. Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz. Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.” Kâfirûn Sûresi  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Uzman Üye 

5-6-7-8.Sınıflar İçin Hazır Performans Dönem Ödevi Kapakları 

GENEL ÖDEV VE PROJE KAPAKLARI (1) İNDİR GENEL ÖDEV VE PROJE KAPAKLARI İNDİR GENEL ÖDEV VE PROJE KAPAKLARI (2) İNDİR GENEL ÖDEV VE PROJE KAPAKLARI (3) İNDİR GENEL ÖDEV VE PROJE KAPAKLARI (4) İNDİR GENEL ÖDEV VE PROJE KAPAKLARI (6) İNDİR GENEL ÖDEV VE PROJE KAPAKLARI (7) İNDİR GENEL ÖDEV VE PROJE KAPAKLARI (8) İNDİR 

De ki: “Ey kâfirler! Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam. Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız. Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz. Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.” Kâfirûn Sûresi Konu sevginur tarafından (11. February 2013 Saat 05:17 AM ) değiştirilmiştir.  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Uzman Üye 

De ki: “Ey kâfirler! Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam. Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız. Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz. Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.” Kâfirûn Sûresi Konu sevginur tarafından (11. February 2013 Saat 05:21 AM ) değiştirilmiştir.  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#5 | 
| 

Uzman Üye 

Tesekkür: 1.908 

1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi

Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

sevginur eline emeğine sağlık, çok güzel çalışma olmuş. yeğenlerimin çok hoşuna gitti  

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#6 | 
| 

Uzman Üye 

Rica ederim hiiç öğrencilerimizi bir vesile ile bu foruma girmeleri beni çok  çok mutlu ediyor...Allah kısmet ederse derslerle ilgili sınav konularını eklemek isterim . 

Onlara Yardımcı olurken kimbilir burada bir konu dikkatlerini çekerse onların hem dünyaları hem ahiretleri için ne güzel olur değilmi .. ![]() sevgili yegeninin azmini artırsın kolaylaştırsın Rabbim ... 

De ki: “Ey kâfirler! Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam. Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız. Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz. Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.” Kâfirûn Sûresi  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#7 | 
| 

Uzman Üye 

![]() İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR . İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR İNDİR Kaynak :.sifrex.com 

De ki: “Ey kâfirler! Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam. Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız. Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz. Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.” Kâfirûn Sûresi Konu sevginur tarafından (11. February 2013 Saat 05:28 AM ) değiştirilmiştir.  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#8 | 
| 

Uzman Üye 

Tesekkür: 1.340 

366 Mesajina 989 Tesekkür Aldi

Tecrübe Puanı: 18 ![]()  | 

Merhaba Sevginur Hanım, 

Kızım bu güzel kapaklara bayılacak. Yarın okuldan gelir gelmez beraber inceleriz inşallah. Emeğinize sağlık, çok teşekkürler  

Kimse kimsenin yargıcı değil, olmamalı da zaten..Herkes kendi üzerinde gözetmen ve yargıç olsun..Kendimizi rahatsız edelim, dünyamız değişsin...Belki o zaman huzuru bulmuş benliğimiz başkalarına kendiliğinden ışık saçar../Elif.  | 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Bookmarks | 
| Etiketler | 
| arşıvı, bankası, dönem, kapakları, ödevi | 

| 

|