![]() |
![]() |
#61 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 141
173 Mesajina 604 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]() Alıntı:
İmtihan dünyasındayız, herkesin kazanması da imkansız kaybetmesi de. Allah, isteyene Hidayet nasip eder, istemeyene zorlamaz ki bu bir sünnetullahtır Onun için BİZİ DOĞRU YOLUNA İLET diye kendimizi fatihalaştırıyoruz.
![]() |
![]() |
#62 |
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
fedakar,
padişah (ama o evliyaymış ya hani) haremde senin atalarını sabunlarken 40- 50 hatunla buna izin veren şeyhulislam (senin peygamberin) fetva verirken padişahın şeyine harem sevaptır diye... Fatih kardeşlerini öldürüp bunuda islama göre helal kılarken (sizin dininize göre) bunlşar şeyine göre imam olmuyorda... zannınıza göre uydurduğunu bir ucube hikaye ve hiç savunmadığımız konuyu almışın eline yüzüne gözüne süre süre bize atıyorsun arsızca da sonra bizi bu işle suçluyorsun... Hadi kıvırr görelim belini çalkala bakalım ne çalkalayacaksın. o haremde atalarının odluğu kesin. zaten seninki helal olur padişaha, ama bizimkiler haramdır.. sana ancak yazdığın kadarıyla karşılık veriyorum şimdilik. Allah haddi aşanları sevmnez.. eğer dilini biraz daha uzatıursan o ağzına pay olarak vereceğimin hatti hesabı yok. sapıksan sapıklığına tek başına devam et, burda zanna yalana dayanarak havlama... seni daha hangi söz hidayete erdirir? Konu hiiic tarafından (4. January 2011 Saat 06:43 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | mesud (15. June 2014) |
![]() |
#63 |
Uzman Üye
![]()
Şu katil Fatih'i bir hadisle ödüllendirip
Üstüne de ÇAĞ AÇAN PADİŞAH ünvanına bulayanlar yok mu? Gerçekten komiklikte sınır tanımıyorlar
![]() |
#64 |
Uzman Üye
Tesekkür: 328
166 Mesajina 472 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
![]()
İlk önce şunu söyleyeyim.Herşey bir kenara , İNSAN 'lar önce birbirlerine saygılı olmalı !
Karşımdaki sohbet ettiğim ve tartıştığım kişi,bir ateist bile olsa ona karşı ithamlarda ve hakaret lerde bulunmam.Önce saygı !!! 36 yaşımda , 1 evlat babası , yolunu arayan bir kul 'um. Dine yatkınlığım özümde var. 22 li yaşlarımdan beri bizi YARATAN'a layık olabilme sevdasında biri oldum,olmaya çalıştım. Yanlışlarım , günahlarım elbetteki oldu,tövbemi eksik etmedim ! Gene yanlış yaptım,gene tövbe ettim ! Rabbimiz kabul eder umarım... Ve bu arayışta olan insan, doğal olarak kendini bir takım gurupların içersine sokmak istiyor. 4 tane tarikat , 1 tane cemaat'e dahil oldum. Fakat zaman içerisinde,bunların hepsinin içindeki yanlışları gördüm ve hepsini bıraktım. Neden bırakmayayım,maaş la çalıştırmıyorlar ya beni ![]() Umurumda bile değildi ! Çünkü ben yanlış olan şeyleri görüyorsam durmam orada ! Bu yanlışı yapan babam,annem , karım ve çocuğumda olsa farketmez ! Beni rabbimizin dedikleri bağlar,beşerin sözleri değil !! Belki diyebilirsiniz ; ne yanlışlar gördün aşık74 ; Bende derimki ; hangisiniz yazayım , doluuuu .... Bende şunu yaptım; 'OKU' emrine uydum. Ne bulursam okuyor,akıl ve vicdan süzgecinden geçiriyorum. Hiçbir beşerin sözüne 'heh budur' demiyorum.. Hep kullandığım bir tabirim vardır,forum kardeşlerimiz bilir ; Açık denizde yol alan bir yelkenliyim,karayı bulmaya çalışıyorum. Ama karayı bulamasamda ,tutunacak bir dalım var; ' RABBBİMMMMM' ben senin en doğru yolunun peşindeyim ' RABBBİMMMM' ... en azından bu yoldayım 'RABBİMMM'... Başınızı ağrıttım,burada kesiyorum,gene sulu gözlülüğüm tuttu benim ![]() Mağazadaki elemanlarım,sormaya başladı,hayırdır abi neye üzüldün diye ![]() Selamların een güzeli ' ALLAH ' aşıklarına olsun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Uzman Üye
Tesekkür: 328
166 Mesajina 472 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
![]()
Şu an 'din' diye yaşanılanlara bakıyorum. Diyorumki ; bu 'din' benim dinim olamaz !
Bu yaşanılanlar benim dinimde olamaz..O kadar saçmalıklar varki,bir kere akla ve mantığa yatmıyor bunlar.Geleneksel islamda bize tanıtılan yaratıcı , benim yaratıcım olamaz !! Sizlere bir kaç söz paylaşmak istiyorum.. Ebû Hûreyre (R) şöyle demiştir: Ölüm meleği Mûsâ Peygamber’e gönderildi. Melek Mûsâ’ya gelince, Mûsâ, meleğe bir tokat vurdu. Melek Rabb’ına döndü ve: - Sen beni ölmek istemeyen bir kula gönderdin, dedi. Allah, meleğe gözünü iâde etti ve tekrar Mûsâ’ya dön (dedi).......... (Buhâri, Kitâbu’l-Cenâiz 95 C.3 S.1261 Ötüken 1987. ) Böyle bir samalık olabilirmi ALLAH aşkına arkadaşlar. Aklını pazaramı çıkarmış bu insanlar ! Rabbimiz boşuna demiyor,hiçmi akletmezsiniz diye ... Musa peygamber madem ki ölüp, ölmemekte serbestti, niçin ruhunu almaya gelen ölüm meleğinin gözünü çıkarsın? Ben Musa Peygamberi ve Ölüm meleğini böyle bir olaydan tenzih ederim, böyle bir olay olmamıştır. Ölüm meleğinin gözünü çıkarmak, bu rivayeti uyduranların içinde ki bir hasrettir, buna da asla güçleri yetmez. ------------------------------------------------------------------- 375-........... Peygamber’in zevcesi Ümmü Seleme’den (o şöyle demiştir): Rasûlullah (S) şöyle buyurdu: “Gümüş kaptan bir şey içen kişi var ya, muhakkak o kişi karnına ancak cehennem ateşini göndermektedir”. (Buhâri, Kitâbu’l-Eşribe H.57 C.12 S.5678 Bâb 27 Ötüken 1988. ) ALTTAKİNİ OKUYUN ŞİMDİDE ![]() 376-.............. Enes ibn Mâlik(R)’ten: Peygamber (S)’in su bardağı kırıldı, akabinde kırık yerine gümüşten bir bardak edindi dediğini tahdis etti. Râvi Âsım el-Ahvel: Ben bu kadehi gördüm ve (teberruken içine su koyup) ondan su içtim, demiştir. (Buhâri, Kitâbu’l-Humus H.18 C.6 S.2895 Bâb 5 Ötüken 1987.) ----------------------------------------------------------------------- "Allah, ahirette peygamberlere kimliğini kanıtlamak için bacağını açıp baldırını gösterir" (Buhari 97/24, 10/129 ve 68. surenin tefsiri). ----------------------------------------------- "Uğursuzluk üç şeydedir, at, ev ve kadın" (Buhari 76/53). ------------------------------------------------- "Peygamber, savaşta kadınların va çocukların öldürülmesinin bir sakıncası olmadığını söyledi" (Buhari, Cihad/146; Ebu Davud 113). ------------------------------------------------ "Karga fasıktır" (Buhari 59/16; Hanbel 2/52). Bence bunu söyleyen kim ise odur fasık.!! --------------------------------------- Resûlullah’a atfen: “Her kim kertenkeleyi ilk vuruşta öldürürse ona şu ve şu kadar sevaba vardır, ve her kim onu ikinci vuruşta öldürürse, birinciden aşağı olmamak üzere ona şu kadar sevap vardır. Ve her kim onu üçüncü vuruşta öldürürse ona da ikincisinden aşağı olmamak üzere şu ve şu kadar sevaba vardır.” buyurdular. (Müslim 146/695 C.9 Sönmez Neşriyat A.Ş. ) -------------------- Offf sıkıldım saçmalıklardan,daha çok var yazılacak saçmalık , ama moralim bozuluyor yazdıkca... Selamlar... iyi akşamlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Uzman Üye
![]()
Aşık kardeş
Aşkınızı atamız İbrahim'in aşkına benzettim Elinde İbrahimin baltası, dilinde İbrahimin türküsü olan asla tökezlemez yarı yolda kalmaz Mübarek olsun
![]() |
#67 | |
Uzman Üye
![]() Alıntı:
Allah endeksli din Hak'tır, Ancak bu dine teslim olanlar kurtulacaktır. Bundan dolayı, Lideri, efendisi, alimi, terbiyecisi ALLAH olan bir inanç sistemini benimsemek gerek. Bunu başaran muhakkak kurtuluşa ermiştir
![]() |
![]() |
#68 | |
Uzman Üye
![]() Alıntı:
Bunu nasıl hayata yedirebiliriz'in tezahürüdür bu barış kardeşim. Hem geminiz olacak ve hem sağlam zeminde seyredecek Bir fasık gemiye tasallut ederse, asalar, baltalar ve kurbanlar devreye girecek. Bu konuda bir yazı yazılabilir aslında. Bir deneyim bakalım, ortaya ne çakıcak
![]() |
![]() |
#69 | |
Site Yöneticisi
Tesekkür: 3.618
1.093 Mesajina 2.442 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 100000 ![]() |
![]()
Selamun Aleykumé Değerli hiiç Kardeşim!
Alıntı:
Kusursuzluk sadece Allah'a mahsusdur. Doğrusunu en iyi bilen Allah'tır. Sevgi,saygı ve muhabbetle. Allah'a emanet olunuz.
![]() |
![]() |
#70 |
Uzman Üye
![]()
Hani ayette diyor ya
ALLAH VE RASÜLÜ NEBİSİNE SALAT (YUSALLUNE) EDER Bu ayetteki YUSALLUNEyi namaz olarak çevirsek.. Ortaya nasıl bir ucube çıkar acep?
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
kuran, satan, tezgahında, şeytan |
|
|