![]() |
![]() |
#11 | ||
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Kıssaları yazmıyorum ama eminim anlamışsınızdır. Allah onlara hüküm vermekte serbest bıraktı. Bir de zülkaneyni hatırla hani ona kararı ve hükmü kendi beşeri dileğine bırakılmıştı. Çünkü Kuran temel yapıyı açıklar. Dönülmesi gereken kıbleyi hedefi genel stratejiyi ifade eder. Ama araları dolduracak pek çok karar beşeri hükme bırakılmıştır. Yani bu ülkede Allahın indirdiğiyle hükmedelim YAYAGARASI ÇIĞIRTGANLIĞI yapanlar; -diş dolgusu helal mi haram mı? -cünüpken diş dolgusu yapılır mı? -Abdestsiz meclis oturumuna katılınır mı? gibi saçmalıklarla hayatı kıstırmaya çalışır. Allahın indirdiği açık ve nettir. Oysa sizin amacınız nasıl ki Allaha niyazı duayı kalıplaştırdınız, Hayatıda kalıplaştırma ve gelişimini engelleme amacından öte birşey değildir. *** Hadi madem bana Allahın indirdiğiyle açıklayınız; Musküler Distrofinin Tanı ve Tedavisinde Alkol ve benzeri uyuşturucu maddeler kullanmak serbest mi? Hadi beşeri kitap beşeri hüküm verilmeden çıkın bunun altından. üzülerek söylüyorum ki Siz daha Allahın vahyini anlamamışsınız. Alıntı:
*** Fazıl's senin konuştuğun şeyde bu konudur aslında. İslam ülkeleri gelişmez gelişemez, çünkü o yobaz kafa ne zaman yeni birşey bulsa hep aynı şeyi tekrarlar. Aksini idda eden benim gibileri de görürsün meydanlarda ya asarlar ya kafamızı keserler ya hapse atıp dünyanın dayağını atarlar.Çünkü arap kralının işine gelmez. Geri kalanda zerre hayır kalmış mıdır? sözlerinde Allahın indirdiğiyle hükmedeceğiz derler ama Allah adına bir süre sonra kendileri kanun yapmaya başlarlar, azıcıkta şahsi çıkarlarına dayanır, çünkü işin ucunda bu kanunları red eden olursa Allahın hükmüne karşı gelmiş olacaktır... Allahın indirdiği yetersiz kalır, halife Allah adına eksik yerleri doldurur,,, amaaan haaa sakın şeriata karşı gelme,, laik dinsiz yönetim de neymiş... bu lafı söyleye söyleye bilimsel olarak gelişemediler. Çünkü uydura geldikleri şeylerle bilim ters düştü. laikliği anlayamazlar çünkü laiklik uydurageldikleri ve dine soktukları uydurma şeyleri ortadan kaldırır, Kuran müslümanına da dnini yaşaması için harika fırsat verir. Bu kafaya; 3 maddeyle devlet hayat dünya galaksi yönetme kafasına biz BAĞNAZLIK diyoruz işte. - Görmüyor musun sitedeki bir arkadaş, beşeri hüküm kullanmadan Allahın indirdiğiyle beraber ürün bazlı tarım kredisi dağıtacak. Ebced hesabıyla yapar artık ![]() Laiklik her dine inanca eşit devlet hizmeti sunmak için adaletli bir şekilde inanç ve cemaat birliğinin devlet dairelerinden ve görev kararlarından uzaklaştırılmasıdır. Bu sayede batıl olan her inançdan da uzaklaşır bilimsel temeli olan karar mekanizmasını kurarsın. Zaten bilimsel temele Kuran ters düşüyorsa o zaman ya Kuranda sorun var demek yada ayeti yanlış anlamışlar. Zaten başımıza ne geldiyse yanlış anlaşılan ayetin bu BAĞNAZLAR tarafından zorla insanlara dayattırılması sonucu gelmedi mi? Bu da Allahın kesin emridir. Bu emri görme sonra ağız eğ bük , bu mu müslümanlık... Sanki laik yönetim sana zina yap emri veriyor, sanki sana kumar oyna içki iç diyor... böyle anlayışsızlık görmedim ben. Konu hiiic tarafından (18. September 2011 Saat 08:49 PM ) değiştirilmiştir. |
||
![]() |
![]() |
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Miralay (22. September 2011) |
Bookmarks |
Etiketler |
akidedir, akidesi, laiklik, şeytani |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|