![]() |
![]() |
#11 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 477
198 Mesajina 387 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bana göre Abdulaziz hoca irade konusuna vurgu yapıyor sizin seçeçeğiniz eş adayının tercihi size aittir. Allah a sıgınır İnsan aldığı kararı ancak Allah’ın desteği ile uygular. Oysa Rabbin dileseydi, elbette yeryüzündekilerin hepsi topluca inanırdı. Artık, inanan kimseler olmaları için, insanları sen mi zorlayacaksın? yunus 99 Bir şeye karar verdin mi Allah’a dayan. Allah kendine dayananları sever. (Al-i İmran 3/159) geleneksel lehvi mahfuz anlayışı var benim kiminle evleceğim başıma gelen ler önceden yazıldı diyorlar bazı ayetleri delil göstererek ben sizin kadar bilgili değilim bilgide pişmek için çok çalışmak lazım çok gayret etmem lazım şu an için yorumlarım yüzeysel olsada zamanla kavrayacağıma inanıyorum sevgi ve saygılarımla selamlar
De ki: “Ey kâfirler! Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam. Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız. Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz. Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.” Kâfirûn Sûresi |
|
![]() |
![]() |
sevginur Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Bilgi (15. January 2013) |
Bookmarks |
Etiketler |
ant, ayet, bir, hergün, ibret, kolay, öğüt |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|