![]() |
![]() |
#17 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Galip Kardesim, hayatinizdan bir kac örnek verebilirmisiniz yukaridaki vermis oldugunuz ayetlere uygun düsen kac hatiraniz var? Kime einizde ihtiyacinizdan artani tamamen verdiniz? Kiminle tüm elinizde olani paylastiniz? Kime elinizde kendi ihtiyaciniz oldugu halde dagittiniz? Örneklerini sunarmisiniz, biz de ona göre davranalim. Bart'a da örnek olur, bir ekmek parasi isteyene cüzdanini bosaltir verir icindekileri. Daha olmadi evine davet eder, istedigini al senin olsun, helal olsun der. Dediginiz gibi hep okuyoruz ayetleri de makaleleride, ama gercek hayatta nasil davranacagi hususunda kimse gercek örnekleri gösteremiyor. Eliacik'in nasil yasadigini bilmiyorum, ona hep artani verin diyor. Kalkip ta evini arastiracak degiliz herhalde, kac kazagi, pantalonu, kac takim tabagi, kac sandalyesi var diye..... Suriye'den göc edenlere hangi aileler kapilarini acti, onu da okumadim bir yerlerde. Hepsi cadirlarda kaliyor. Siz bir Suriyeli aileyi aldiniz mi evinize? En yakin olay günümüzde. Iyiligi ögretip de kendileri uygulayanlar kimlerdir? Lütfen alinmayin sözlerime, ama ben daha örnek alinacak bir olay göremedim. Her seferinde tenkid ediyorsunuz bir dilenci konusu gectiginde. Bart tutmus 1 lira vermis, hani onu da mi vermeseydi? |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
hadis, haşimi, hüküm, ibrahim, kaynak, kur'an, mekke, muhammed, nebi, niçin, resul, rivayet, sitede, varız |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|