![]() |
![]() |
#11 | ||
Site Yöneticisi
Tesekkür: 3.618
1.093 Mesajina 2.442 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 100000 ![]() |
![]()
Selamun Aleykum! Değerli Nuhungemisi Kardeşim!
Alıntı:
"ZAVALLILAR" sözcüğünü hakaret olarak algılamışsınız. Bu sözcüğün anlamı : "Acınacak durumda bulunan ve elinden bir şey gelmeyen." demektir. Müslümanım diyerek ortaya çıkan ve -sizin de değindiğiniz- inandığı ilkelerin reddettiği "riba,zina,kısas zulumları ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar içinde olacağına bunları tartışacağına anlamını bile tam olarak bilmediği kendisine sunulduğu gibi algılandığı "lâiklik"i ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar içinde olan ve bunları tartışanlara "Acınacak durumda bulunan ve elinden bir şey gelmeyen." anlamında "zavallı" demekten başka ne denilebilir ki? Değerli Kardeşim! Alıntı:
"Mustafa Kemal'e Resul denen mesaj" türünden söylemleriniz, yazdıklarınız... Bu yazdıklarınız... Bu forum sitesinde yazanlara yöneltilmiş üstü örtülü bir suçlama değil midir? Bunları yazacaksınız ve bu yazdıklarınıza cevap yazanları hakaret, yöneticilerini de adil olmamakla suçlayacaksınız. Değerli Kardeşim! Sitemizde forum kurallarına aykırı olmayan yazılar yazılabilir. Üyeler yazılanlara katılır ya da katılmayabilir. Katıldığı ya da katılmadığı konuları o konuyu yazan kişiye seslenerek gerekçeleri ile belirtirler, belirtmelidirler. Bu sitede paylaşımda bulunanlar sizin; "Ben sağcı-solcu, laik-dinci, kemalist–yobaz bütün putları kırma samimiyetinde olan insanlar arıyorum." şeklinde belirterek aradığınız gibi özellikte olan insanlardır. Vahyin ışığında gerçeği arayanların paylaşımda bulundukları bir sitedir. Değerli Kardeşim! "Ben Allah dışında, ister peygamber olsun ister Mustafa Kemal olsun isterse din alimi olsun ister siyasi lider olsun kimsenin yüceltilmesini, övülmesini, ilahlaştırılmasını kabul etmiyorum. Ben şirki yalnızca hurafe dini değil, Allah’ın dini islam olmayan herşey algılıyorum. İsterse siyasi olsun, ister kişisel, ister başka bir şey. Ben hükmün (siyasi, dini yönetim), mülkün ve övgünün yalnızca Allah’a ait olduğuna iman ettim." MaaşaAllah bunlar ne güzel sözler. Ne güzel bir ahlak. Allah'a kul olma sevdasında olan her insanda bulunması gereken özellikleri kendinizde toplama becerisini edinebilmişsiniz. Bu sitenin tüm yöneticileri böyle düşündükleri için bu siteyi kurmuşlardır. Burada belirtilenlerin dışındaki bir anlayışı şiddetle eleştiren, kınayan, yanlışlıklarını gerekçelerini belirterek açığa çıkarma çabasında olan kişilerdir. Selam olsun !"Her bilenin üzerinde bir bilen vardır gerçeği ile hareket ederek Akıllarını vahyin denetiminde işleterek Allah'a kul olma onurunu taşıyanlara. Kusursuzluk sadece Allah'a mahsusdur. Doğrusunu en iyi bilen Allah'tır. Sevgi,saygı ve muhabbetle. Allah'a emanet olunuz.
![]() |
dost1 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
Bookmarks |
Etiketler |
akidedir, akidesi, laiklik, şeytani |
|
|