![]() |
![]() |
#17 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
recm konusunda bişey diyemiyeceğim ama SOPA konusunda katılıyorum. zaten zina yaptığını duyduğum bazı arkadaşlarım var iyi mi yaptım kötü mü bilmem ama selamı sabahı kestim. SOPA yiyene kadar da muhatap olmayacağımı söyledim. mecbur iletişimde olmak zorunda kaldıklarım müstesna, en candan dostumu kardeşimi bile böyle cezası MUHKEm bir ayetin karşılığında satarım. yani belki biraz marjinal bir karar ama SOPA yı yemeden muhatap olamam. Allahdan daha iyi de bilemem... böyle... belki 100 sopaya eşdeğer başka bir ceza bu günün teknolojisiyle hesaplanıp hükme girebilir ama ZİNA suçu cezasız kalmamalı. Hele ki tv ve filmler. zaten 10 yıldır tv açmadım, uydu muydu nasıl açıldığını da bilmem. Milletin etik temelini, kültürünü olumsuz etkileyen kaynaklardır. Cezasız kalmamalıdır. Bunu belirleyecek olanda yine biziz...rtük bu gün bu ülkede işlemeyen bir kurum olmuş... demekki maaşları haricinde diğer yan gelirleri bol derin akıyor manası çıkarırım... pek çok yayın ZİNA olmasa bile, ZİNAYA YAKLAŞMAK hükmündedir. Konu hiiic tarafından (19. October 2011 Saat 09:46 AM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
Bookmarks |
Etiketler |
alamadım, bir, cevap, sordum, soru |
|
|