![]() |
![]() |
#11 | |
Super Moderator
Tesekkür: 481
200 Mesajina 303 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Hele arabistan gibi bir yerde teyemmümde kurtarmaz çokça temizlenmek gerekir. Hadi onu geçtim peygamberin selman farisi gibi görevlendirdiği pek çok sahabe vardır. İslamı yaban ellerde yaymak ve Allah kelamını insanlara ulaştırmakla görevli, Adamların işi zor tebliğden önce tüm halkı yada muhatapları hamama sok banyo yaptır iyice temizle bide üstüne abdest aldır, sonra oku veya okut. Hadi bunuda geçtim. Şahsım turistik bir bölgede yaşıyorum (Antalya) yabancı arkadaşlarımızla pek çok dini sohpetlerimiz olur onlar incilden bahseder ben kurandan hatta pekçok yerde aynı şeylerden bahsedildiğini duyduklarında şaşırırlar ve ilgi gösterirler, görmek isterler. Ne diycem ben bu gayrimüslime "dur önce müslüman ol. git banyo yap iyice yıkan. sona abdest al. gel oku" herhalde söylediğinize sizinde inanasınız gelmedi. hristiyanlar bırakın söylediklerinizi incili bedava verip üstüne parada veriyolar dinlerinin reklamını yapmak için. işi bukadar yokuşa sürmeyin azizim kapitalistlerden biraz pazarlama dersi alın. |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
içilmez, kuran, memesinden, zehir |
|
|