![]() |
![]() |
#15 | ||
Uzman Üye
Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Lütfen konulara müdahil olurken "haddi aşmak" gibi bir düşünceye sahip olmadan her şekilde görüşünüzü dillendirin. Görüşünüz yanlış çıksa dahi bu bile bir katkıdır, haddi aşmak değildir. Bizler burada din konuşup, öğrenmeye, öğretmeye çalışıyoruz. Bu nedenle herkesin görüşü hayati önem taşımaktadır. Ayrıca benim yaşam felsefem; "doğru herkese aittir, kimde görülürse alınmalı, yanlış sahibine aittir, kimde görülürse kaçılmalıdır." şeklindedir. Bu yüzden, şahsen benim yazılarımda yanlış bulursanız, en acımasız şekilde eleştirmenizi beklerim. Çünkü, bana gerçekten hatamı gösterene, teşekkür borçlu olacağımı bilirim. Şimdi konumuza dönecek olursak, bana göre de zina cezası konusu gereğinden fazla uzatıldı. Ama, demokrasi ve laikliğin islami olmadığını zaten bilen kardeşlerimizin başka argümanlar ortaya koyamadığından, zina üzerinde konuyu sonlandırmaya çalışmalarını da gördüğümden, zina cezası örneğinden hareketle, en son yukarıdaki soruyu sordum. Eğer hala iddia edenler varsa, hemen yukarıdaki çelişkiye değinen soruları cevaplamalarını rica edeceğim. Aksi halde, çok daha önceden de belirttiğim gibi demokrasinin asli unsurları üzerinden islami olup olmadığını görüşmek isteyenler olursa yazmalarını bekleyeceğim. Bakın daha önce (11 nolu yazı) ne demişim: Alıntı:
aorskaya Konu aorskaya tarafından (28. August 2012 Saat 10:07 PM ) değiştirilmiştir. |
||
![]() |
![]() |
aorskaya Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | bartsimpson (29. August 2012) |
Bookmarks |
Etiketler |
ama, bağdaşmaz, demokrasi, islam, islamla, iyi, kurandan, olmazsa, rejimdir, sadece |
|
|