![]() |
![]() |
#11 |
Uzman Üye
Tesekkür: 105
575 Mesajina 960 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sayın Bartsimpson.
Keşke beni muhatap alan yazınızı yazmadan, ''durup dururken bu adam niye beni muhatap almış da yazmış'' diye bir düşünseydiniz. Referans alıp da tavsiye ettiğiniz bir yazı var. Dikkatli olabilseydiniz o yazının bana hitaben yazıldığını, benim boşverdiğimi, ama sizin referans olarak kullanmanız üzerine o yazının içeriğine karşılık, sorular sorarak SİZİ aydınlatmaya çalıştığımı anlardınız, ama dikkat etmemişsiniz. O yazımı referans aldığınız yazıyla karşılaştırsaydınız, içeriğini kolayca anlayabilirdiniz. Sizi muhatap olarak yazdığım o yazı kısa, kolay anlaşılır nitelikte ve düşünmeye sevk eden bir içerik taşıyor. Kişinin kendisini kabul ettirebilmesi , veya etkisi altına alabilmek ve BÜYÜKlanip de karşısındakini KÜÇÜK görme kibirliliği ile egosunu tatmin için yazılanları, kendini bilmez bir kişinin kendisini empoze eden ve büyüklenerek hitap ettiklerine hakarete varan derecede terbiyesizce hücum eden yazılarını ben çok şapşalca buluyorum. O nedenle de düşüncelerine değer verdiğimi göstermek için kişiyi tefekküre yönelten bir uslup kullanıyorum. Yalnış mı yapıyorum? Saygılarımla. Galip Yetkin. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
allah, biliyor, çok, rivayetçiler |
|
|