![]() |
![]() |
#5 | ||
Uzman Üye
Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
sevgili kardeşim, Nebinin söylediği sözler ve nebiye ait olduğu iddia edilen sözlerden, iddia edilenlere rivayet, nebinin gerçekten söylediklerine ise hadis denir diye açıklamama rağmen, bu açıklamaya itiraz etmişsiniz. Size göre, iddia sözlere hadis deniyorsa, gerçek sözlere ne denmektedir o halde? Lütfen iyice düşünmeden, itiraz edenlerden gibi olmayalım! Alıntı:
Halbuki, bizzat gözlemlediğim durumlar üzerine yazmama rağmen, bunu bile sormadan siz refleks savunmaya düşmektesiniz. Sonra, "lafı, eveleyip, gevelemeyin" gibi ifadeleri ben size yakıştıramadım. Bırakın hanif bir müslümanı, daha yeni müslüman olmuş sade biri için bile yakışıksız bir hitap olmuş. Her lafı herkese edemezsiniz, sözlerinizi etmeden önce muhatabınızı iyi değerlendirin lütfen. Ayrıca, "putları kırın" diyerek te beni putları olan biri konumuna hangi hakla sokabilirsiniz? Daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum, ama ben bu sözleri, tanıdığım kadarıyla piramide yakıştıramadığımı söyleyerek bitirmek istiyorum. Lütfen bundan sonrası için bunlara dikkat ediniz. Unutmayınki, iyi bir müslümanın en önemli özelliklerinden biride mütevazi olmasıdır. saygılarımla... aorskaya |
||
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
arzı, hadislerin, kurana |
|
|