![]() |
![]() |
#9 | |||
Uzman Üye
Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
önce defalarca ikaz edilmene rağmen yazılarda üslubuna dikkat etmemekte inatlaşan, kendini beğenmiş tavırlarını terketmelisin. Burada "aorskaya" olarak yazıyorum. Senin "aors" diye yazılarına başlamana, hoşuna gitmeyen fikirleri yazanlara öfkenin sebebi nedir? Ya, "aorskaya" diye adımı tam yaz, yada hiç yazmadan konuya gir. Ama, "aors" gibi girişler, bilgisinden emin olan ve ona güvenen birinin yapacağı şeyler olamaz, bunu da bil. Önce yazışma, muhatabına yaklaşma biçiminde örnek alman gerekn birisi için yazıdğım bir yazıyı buraya alıntalayayım ve onu incele, ona göre yazışmayı becerebileceğini düşündüğün zaman bundan böyle konular hakkında fikir belirt, sorular sor. Kocaman insanlar olarak, üstelik hanif olduğunu iddia eden insanlar olarak şu düştüğünüz durumları görün de kuranda belirtilen"müslüman mütevaziliği" nin yanından geçemediğinizi anlayın. Alıntı:
Üstelik, abdest başlıklı konuda Alıntı:
Sen, bu durumda önce islamın neresinde olduğunu sorgulamalısın, sonra namaz konusunu kurandan bulup, başkalarının yanlışlarına değinebilmelisin. Kendisine hanif bir müslüman diyen birinin, islamda namazı inkar eden tavırlarını nasıl yorumlamak gerekir, şahsen aklım almıyor. Önce, islamda namazın olduğunu kabul edersen, hata yaptığını ifade edersen, namazla ilgili sorularını cevaplayacağım. İşte, kurandan beslenmeyen bir aklın peşinden gidilince düşülen ibretlik durumlara bir örnek diyerek yazımı bitiriyorum. Burada, senin anlayamadığın sabırı göstermek bana düşerken, senin içinde selamet dilemek gerekiyor. selamlar, aorskaya |
|||
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
müslümanin, namaz, namazi, nasil, olmalidir, İslam |
|
|