![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#11 | |
Super Moderator
Tesekkür: 481
200 Mesajina 303 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ben erkek gibi demedim... Erkekçe dedim... Allaha şükür ne dediğimi biliyorum. Anlamadığın kelimenin anlamı neymiş bak öğren; Erkekçe: Zarf, Erkek gibi, erkeğe yakışır bir biçimde, yiğitçe, mertçe Cümle içinde örnek : "Ölürken başucundaydı; sağ kalırsa gidip babasını göreceğine, vuruşurken erkekçe şehit olduğunu anlatacağına söz vermişti." A. İlhan Ayrıca ben senin niyetinden yada emin olmadığım şeylerden değil yaptığın şeyden bahsettim. Bu da şahsım ile alakalıdır. Ayrıcaaaa, ben burada ettiğim lafların ve tavırların her zaman arkasında dururum. Burada söylememle yüzüne söylemem arasında fark yoktur. İsteyene yazarım özelden adımı telefonumu adresimi gelir burada yüzüne de söylerim... Ben ne sen ile ne de başkası ile kavga etmem burası fikir platformu. Fikir söylemek yerine haddini aşıp işi kişiselliğe döken olursa bende haddini bildiririm. Gerisi abes ile iştigaldir. Sende abes ile fazla iştigal etme... İstersen kişisel bilgilerimi sana da özelden verebilirim "erkek"... |
|
![]() |
![]() |
bartsimpson Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | hiiic (8. November 2012) |
Bookmarks |
Etiketler |
ayrı, değildir, insanın, kendi, melekesi, melekler, rabbimizin, vardır, yada, yaratıklardır |
|
|