hanifler.com Kuran odaklı dindarlık  

Go Back   hanifler.com Kuran odaklı dindarlık > MAKALELER(DİNİ ve SİYASİ) > Makaleler

Seçenekler Stil
Alt 16. May 2013, 10:49 PM   #11
gul
Katılımcı Üye

Tesekkür: 97
2 Mesajina 4 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
gul has much to be proud ofgul has much to be proud ofgul has much to be proud ofgul has much to be proud ofgul has much to be proud ofgul has much to be proud ofgul has much to be proud ofgul has much to be proud of

belki size zümer 18 faydalı olabilir bu konuda

(şu) söylenen her sözü (dikkatle) dinleyen ve onların en güzeline uyan (kullarım)a: (çünkü) Allah’ın hidayetine mazhar olanlar onlardır ve onlar (gerçek) akıl iz’an sahipleridir!

ben size kendimden örnek veriyim liseye giderken evde olan bi mealden kuranı okumaya başladım kadınları dövün hırsızların elini kesin diye bi ayet okudum o anda kitabı elimden bıraktım ve uzun bi sürede ilgilenmedim, bu yazılanları rabbime yakıştırmadım ve kabul etmedim o zamanlar bizim evimizde henüz bilgisyar da yoktu bu konularda gerekli araştırmayı yapıcak bi ortamım da yoktu anlıcağınız farklılıkların olmasıda güzel en doğruyu biz bulucaz bu yönde allahın yol göstermeside var aklınızı kullanın düşünün sorgulayın ve sözlerin en güzeline uyun
gul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
gul Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
bartsimpson (16. May 2013), merdem (17. May 2013)

Bookmarks

Etiketler
allah, bana, sorsa