![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Tesekkür: 13
1 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selam khaos ,
Tekrar ve son kez , Ben bir şeye niyetlendim ve bunun içinde sadece paylaşım istedim. Senle , bartsimpson ise iğnelemeye başladınız. Dönüp yazdıklarınıza bir bakın lütfen. Çirkinlik yapıyorsunuz . ...ve benim söylediklerimi hiç anlamamışın . Ben Kuran semantiğini senin gibi bilmiyorum ve senin gibi de anlamıyorum . Zaten anlamadığım ve bilmediğim için açıyorum siteyi. Bilenler gelsin , anlatsın , paylaşsınlar ... Bilmeyenler öğrensin , araştırsın... Farklı fikirler , farklı görüşler paylaşılsın diye açıyorum. 1 kişi bile faydalanırsa ne mutlu bana. Bunu bir de bizim tarafımızdan anlatıyım , Daha önce de söylediğim gibi bu siteye üyeliğim vardı . Bir şey yazmazdım ama yazılanları okurdum. Yeri geldi senle ve bartsimpsonun yazdıklarından öğrendiğim şeyler oldu. Düşün , kaç yazı yazdın , kaç şey paylaştın. Kim bilir kimler fayda gördü sen farkında olmadan. Fena mı oldu ? Hem bana eskiden kattığınız faydanız için hem de iyi niyetli olduğunuzu düşündüğümden hep cevap verdim. Ben daha uzatmak istemiyorum. Siz biliyorsanız her şeyi ne mutlu size o zaman . Teşekkür Ederim
Bookmarks |
Etiketler |
selam |
|
|