28. June 2009, 12:10 PM | #1 |
Uzman Üye
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 126
Tesekkür: 43
65 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17 |
Otellerde artan yemekler
selamlar.
bir süredir otellerde (ve tatil köylerinde, vb. yerlerde) açık büfe verilen yemeklerden artanların çöpe atılmaları ile ilgili araştırma yapıyorum. bu yiyeceklerin ihtiyaç sahiplerine verilmesi konusunda konuştuğum zaman, yiyeceklerin çabuk bozulan yapıları nedeniyle, herhangi bir besin zehirlenmesi durumunda otelin adı ile özdeşleşeceği nedeniyle dışarı verilmediği yönünde görüşler alıyorum. sektörde çalışan, tanıdığı olan kişiler varsa bilgi desteği almak isterim. soğutuculu bir taşıma aracı için sponsor bulmak ya da bozulması daha zor olan daha dar kapsamlı bir yiyecek grubu ile çalışmak vb. aklınıza gelen başka öneriler varsa onları da almak isterim. bu konu sizce uygulanabilir bir konu mu, nasıl işleyebilir? |
Bookmarks |
Etiketler |
artan, otellerde, yemekler |
|
|