![]() |
![]() |
#3 |
Uzman Üye
Tesekkür: 1.340
366 Mesajina 989 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]() KURAN ERLERİYİZ
Ne sorarsın behey kardeş Sorma kuran erleriyiz Gel beri bizim ile özleş Özde kuran erleriyiz Sözümüz nutukdur kuran Ol kuranda olmaz yalan Bize kötü gözle bakan Bakma kuran erleriyiz Oku sor hele kurana Neler yazmış sana orda Cevabımız var sorana Veren kuran erleriyiz Dinle şimdi neler derim Müşriki tenkit ederim Mümin olanı severim Seven kuran erleriyiz Anlamam deme sakın Dön yine kurana bakın Tağuta dost olma kaçın Kaçan kuran erleriyiz Nahl suresinde varya arı Yapar hanı kovana balı Kimseye yoktur zararı Böyle kuran erleriyiz Sakıın ha namaz yok deme Rezil olursun ademe Arıyorsan bak Ayete Kılan kuran erleriyiz Desen ki abdest nerdedir Maide Nisa ne gündedir Mümin Müslim bir milletdir diyen Kuran erleriyiz Niçin mezhebim sorarsın Mezhepde hikmet ararsın Ayeti duydun ya kaçarsın Kaçmaz kuran erleriyiz Kuran derki gel hanif ol Ibrahime uy ibrahim ol Hakk emrine gel tabi ol Olan kuran erleriyiz Kuran başımızın tacı Böyle kuldan hakkda razı Vur öldür veririz canı Canda kuran erleriyiz Sevmez bizi sahte hocalar Türban isteyen bacılar Bu ne iştir ey hacılar Soran kuran erleriyiz Haramı helal saymayız Helale haram katmayız Saygılı cana kıymayız Seven kuran erleriyiz Namaz kılsak kıldın demez Abdest alsak aldın demez Ateistlerde bizi sevmez Böyle kuran erleriyiz Irkçılık yapanı sayma Hanif demem ırk sayana Yine dön bak kurana Bakan Kuran erleriyiz Binde birin anlatmadım Yüzondört sure unutmadım Sanma Tağut yıkamadım Yıkan Kuran erleriyiz Okuram hakkı kuranda Her ne ararsan var kuranda Bulduk cümlesini kuranda Bulan kuran erleriyiz Furkan otuzu hatırlatsam Bilmem nasıl olur anlatsam Haşa ben kuran satmazam Satmaz kuran erleriyiz Tek velimiz vardir ALLAH Yeter cümlemize VALLAH La ilahe illa ALLAH diyen kuran erleriyiz Bu sözün sonu olmaz Kuran ebedi bozulmaz Hile ile hakka varılmaz Diyen kuran erleriyiz Aslında haddime düşmezdi Geçen dedi ki Ali abi Bir şiir yaz ey ÇELEBI De ki kuran erleriyiz
Kimse kimsenin yargıcı değil, olmamalı da zaten..Herkes kendi üzerinde gözetmen ve yargıç olsun..Kendimizi rahatsız edelim, dünyamız değişsin...Belki o zaman huzuru bulmuş benliğimiz başkalarına kendiliğinden ışık saçar../Elif. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
muhabbetçi, şiirleri |
|
|