![]() |
![]() |
#32 |
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dün akşam annemle başımdan geçen bir diyaloğu anlatmak istiyorum...
-oğlum yollarına dön oğlum medet iste şeyhden vaso... viso... *Ana sana bi soru -sor oy oğlum benim yollarına dön oy şeytan nefs seni kandırdı oyyyy v.s. *Allah mı bir insanı doğru yola koyar yoksa şeyhin mi? -Allah koyar tabi oğlum ama şeyy.. şeyyhte o yola yardımcı *Allah yetersiz mi? -yok oğlum o nasıl soru ALlah herşeye yetrki ama şeyh arada yaklaştırıyor *Allah mı kendisine daha iyi yaklaştırır yoksa şeyh mi? -ALlah yaklaştırır ama yanlış yollara saparsın nefs kandırır *Ana, ALlah mı yanlış yoldan en iyi kurtarırı yoksa şeyhinmi? -Allah kurtarır ama şeyh olmazsa... (bi süre sessizlik) şeyh Allaha senin durumunu sunuyor ki nasıl bilcek *Ana Allah kullarının herşeyine vakıf değil mi? görmüyor mu? -görüyor amaaaaa,, o yol gösterici değil mi? insanın yol göstericiye rehbere mürşide ihtiyacı var(çarpıtılmış bir ayetten alıntı) *Ana, ALlah mı daha iyi yol gösterir yoksa şeyhin mi? -Ne halin varsa gör oğlum! öyle deiyorum yok böyle diyorum yok... *** Bu böyle bir kısır döngü... Şu riske bak yaaaaa.; her günah affedilebilir (yalız ALlah dilerse) ama şirk asla. Kumar desen risk çok büyük. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
mürid, mürşid, nakşibendi, nakşibendilik, rabıta, tarikat, tarikatta |
|
|