![]() |
![]() |
#11 |
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Niye mi üsteliyorum? (sorabilirsiniz, aklınıza gelebilir)
Ben bu işin acısını çok çektim. İbrahimi yakmadığı gibi benide yakmaz dedim yaktı. rivayetler ışığında; -ibrahim gibi tevekkül edemezsiniz, -musa gibi karnınızı doyuramazsınız -muhammed gibi ayı yarıp insanlara izah edemezsiniz -süleyman gibi harikalar diyarı bulamazsınız -isa gibi zor zamanlarda göğe kaçamazsınız v.s. rivayetler (ki zaten inanılmamasında/iman edilmemesinde bir sorun yok) insanı sözde dinsizliğe sürüklüyor... Dinsiz olup, putlara sağdan yanaşığ parçaladıktan sonra düşünüyorsunuz,; bedenim benim kontrolümün ve bilgimin ötesinde harika bir düzen benden daha akılllı, kocaman dünya alevli yıldızlarla dolu evren ? steril topraktan çıkmış canlılar, imkansız amino asit düzeninin oluşumu ve evrimsel açıdan düşünülünce asla cevabı olmayan -ilk yumurta mı tavuktan çıktı yoksa tavuk mu yumurtadan- ?????????? Allah hamdolsun yardım ettide ayetlerin ve hayatın gerçeklerini bizlere gösterdi,,, Fikir sancımızdan bizi kurtardı. İnşallah ahirettede bağışlanmayı umuyoruz. Konu hiiic tarafından (29. April 2011 Saat 09:18 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
Bookmarks |
Etiketler |
afyon, bir, dinin, güzel, makale, yüzü |
|
|