![]() |
![]() |
#3 | |
Site Yöneticisi
Tesekkür: 3.618
1.093 Mesajina 2.442 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 100000 ![]() |
![]()
Selamun Aleykum! Değerli Gerçek Hanif Kardeşim!
Alıntı:
Birleşmiş Milletler ne yazık ki insanların özellikle de İslam ülkelerinin yardım duygularını sömürmek istiyorlar. Sömürüyorlar da ... Giden yardımların yoksul insanalra özellikle de Müslüman kitleleri uyuşturmak miskinleştirmek için kullanıldığını düşünüyorum. Şahsen her türlü sadaka ve infak etkinliğini durumlarını yakınen bildiğim tanıdığım insanlar için bizzat aracısız yapıyorum. Türkiye'de ve Dünya'da yaşananlar... Özellikle yardım kuruluşlarının vicdansızlarca sömürülmesi, içlerinin boşaltılması bizleri bu duruma sevkediyor. Eskilerin güzel bir sözü vardır: İstenmeyen şeyler bir tehlikeyle ilgilidir. Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek cok kere aldatmışsa bu senin suçundur. Kusursuzluk sadece Allah'a mahsusdur. Doğrusunu en iyi bilen Allah'tır. Sevgi,saygı ve muhabbetle. Allah'a emanet olunuz.
![]() |
dost1 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi: | Anonymous (11. August 2011), gerçek hanif (12. August 2011), hiiic (11. August 2011), nerdogan (12. August 2011) |
Bookmarks |
Etiketler |
açlık, afrika, konusu, somalide |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|