![]() |
|
|
|
|
#1 | |
|
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
size bir ayet paylaşacağım,, lütfen Allahın farzını iyi anlayalım. Hucurât 6 Ey iman edenler! Eğer bir fasık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz. Bu ayet gereği, yazdığınız yazıların kaynağı ne? Kulakdan dolma mı yoksa kendi şahit olduklarınız yoksa KAHVE kapısında mı konuşuyorlardı? İnsan diğerlerinden fazla bildiğini göstermek için bilirsin 1'e kendisi de katar... Memlekete girerken bir yalan attım çıkarken kendim de inandım demiş adam.. İşkenceler oldu. Olanların sebebi nedir? Aynı mevzu, ya laiksin ya müslüman... emperyalizmin maşası olmuş adam sonra devleti yıkmaya çalışıyor... sonra dayağı yiyince çıkınca bu yalanları atıyor sizde görmeden bilmeden inanıyor İMAN ediyorsunuz... Yani dine kitaba gerek yok, sırf 40 tane adam tutup yalan attıracaksın bu memleketin müslümanlarını gayet güzel yönetir. **** Bu bahsettiğin işkenceyi görecek olan; -fetullah -kadir mısıroğlu -mehdi ve resuller -tarikat şeyhleri v.s. hapse görütülmüş sorguları alınmış, gerekli süre göz altında kalmış (keşke çıkarılmasalardı) nasıl olmuşsa, bunlar bile inanmıyor sizin anlattıklarınıza, bunlar bile insaflı da neyse... ALLAH iblisinin peşine düşmekten korusun; İBLİS; ham düşünce demek... kuru imandır.. Bilgiye dayanmayan bilgidir, kuruntudur... Birden iftiracı konumuna düşer de mahşerde kesin sorumlusu oluruz... Yani polis zamanında hırsız tartaklasa PKK tartaklasa bu gün aynı şeyleri söylüyorlar, işkence gördüm devlet böle böle böle... neyse Allah şahit, gerekeni gerektiği gibi icra eder. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzman Üye
Tesekkür: 145
77 Mesajina 151 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haber , bizzat kendi kulağımla duyduğum şuanda hayatta olan bir kimseden.Kendisi emin ve güvenilir bir insan.Haber-i vahid.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alamadım, bir, cevap, sordum, soru |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|