|  | 
|  5. November 2012, 09:08 PM | #1 | 
| Uzman Üye Üyelik tarihi: Nov 2012 
				 Tesekkür: 477 

198 Mesajina 387 Tesekkür Aldi

Tecrübe Puanı: 24         |  Necm Necm Kur'an Mealinden Soru Cevap Yarışması Degerli ilim erbabı kardeşlerim.. Değişik bir çalışma yapalım mı..? Maksat sürekli meali hakkında yazarken mealdeki cümle ,ayet nosu aklımızda kalmasına vesile olacak; belki daha hayırlı paylaşımlara öncülük etmiş oluruz.. Nasıl mı olacak..? Örnekle başlayalım.. BİSMİLLAH Soru-1) Gâşiye sûresinin 12-16. ayetlerinde, cennetliklere verilecek nimetlerden bir kısmı sıralanır. Bunlardan üç tanesini yazabilirmisiniz... bilene bir rep  
				__________________ De ki: “Ey kâfirler! Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam. Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız. Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz. Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.” Kâfirûn Sûresi | 
|   |   | 
| sevginur Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |  dost1 (5. November 2012) | 
| Bookmarks | 
| Etiketler | 
| cevap, kuran, mealinden, necm, soru, yarışması | 
| Seçenekler | |
| Stil | |
| 
 | 
 |