![]() |
|
|
|
|
#1 | |
|
Uzman Üye
Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
Alıntı:
Nereden tutsanız elinizde kalacak olan, kadını (lütfen insan kabul eden) zavallı çözümlerle dolu bir yazı sunmuşsunuz. Bu yazı sahibi şahıs olan Bahrıraik, bizlere örnek olacak çok büyük erkek, en büyük müslüman(!) biri olmalı! Ne bileyim, hani ipi otomatik uzayıp kısılabilen tasma falan alalım da birlikte biryerelere giderkende kadını kontrolden mahrum kalmasın. Bu müstesna erkek büyüğümüze, kadınlara nasıl davranmamızı öğrettiği için hediye edelim. SİZ, HERHALDE BU YAZIYA ÇOK GÜLMÜŞ OLMALISINIZ. Sonra da, burada gerilen kardeşleriniz için ortamı rahatlatacak bir şaka yapmaya karar verdiniz herhalde... selamlar, aorskaya Konu aorskaya tarafından (9. November 2012 Saat 03:21 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzman Üye
Tesekkür: 477
198 Mesajina 387 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şaka demeyelimden acıdım bu bilgiyle eşlerine zulum yapanlara.. hani bir okuyan olursa dogrusunu anlatalım babında idi ..yinede tepkiniz bile yeter. teşekür ederim..
De ki: “Ey kâfirler! Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam. Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız. Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz. Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.” Kâfirûn Sûresi |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir, çıkmaları, evden, hakikattir, izne, kadınların, kaidesi, tabidir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|