![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman Üye
Tesekkür: 105
575 Mesajina 960 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sayın Seçkin.
Söz ettiğiniz prensipler artık mahalle bakkallarının yaşama politikaları oldu, daha doğrusu oldurdular. Para politikalarına secde etmeyenler yok oluyor. Savaşlar çıkarılıyor, devletler yıkılıyor, yerine secde edenler kuruluyor. Bence Bildenberg ve benzeri kuruluşlar: ABD. Yani paranın ilahları; firavun sisteminin, piramidiinin en tepesinde oturanlar:Firavun ve Haman(lar). Hamanlığı kabul etmeyenlerin durumları Irak'da, Libya'da, Mısır'da, .... belli. Sayın Bartsimpson'un sunduğu kasedi izlediniz mi? Doların yüzündeki piramidin tepesinden dünyayı gözetleyen göz ilahlığın ilanıdır. Hatırlayın Firavun ne demişti adamlarına ''Ben sizin ilahınız değil miyim?'' Buna karşı Musa ise kavmine ''ev'lerinizi kıble edinin'' demişti. Buradaki ev ile Nuh ile İbrahim Peygamberin evinin, havranın, manastırın, mascidi'l haramın, salat-ı ikâme'nin, zekat-ı itanın, Medine'nin ''uluhiyet'' yanında bir de ekonomik ve sosyal özelliklerine zihinsel olarak ulaşılabilirse ve tatbik edilirse kölelikten, sömürülmekten kurtuluşa da ulaşılabilir. Ben Kur'an'dan böyle anlıyorum. Saygılarımla. Galip Yetkin. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
adadaki, medeniyet, para dolaşımı için örnek, ıssız |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|