![]() |
![]() |
#38 |
Uzman Üye
Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hani sonunda basardim/basardik dogrusu
![]() Basi boslugumdan ötürü o site senin bu site benim derken, en sonunda "SAPITANLAR" a rastladim, sitenin adi bu. Herhalde SAPITANLAR kendileri olmali ki bu ismi vermisler siteye. Herkes kendine yakisilan isimlerle cagirilir ![]() Sayfanin acilisinda su cümle var: RESÛLLAH ALEYHİSSALÂTU VESSELÂM BUYURDULAR Kİ:”HER ÜMMETİN MECUSİLERİ VARDIR.BU ÜMMETİN MECUSİLERİ” KADER YOKTUR!” DİYENLERDİR. Bizlere bir iltifat gecmisler: Peygamber Efendimiz (s.a.m) şöyle buyurmuştur: "Şunu iyi biliniz ki bana Kur'an-ı Kerim ile birlikte onun bir benzeri de verilmiştir. Dikkatli olun koltuğuna kurulan tok bir adamın size: Sadece şu Kur'an lazımdır, onda bulduğunuz helali helal, haramı da haram kabul ediniz yeter, diyeceği günler yakındır..." Ebu Davud, Sünnet, 6, İmare 33; Tirmizi, İlim 10) Birileri yanindaymis (!)... noktasina virgülüne kadar cümleyi not etmisler ![]() http://sapitanlar.tr.gg/SAPITANLAR%2...LER-.--ar-.htm Eski dosrlarimizi (!) özlemis olacagim ki ![]() Ne demistik, uzay kacmiyor AY'da Mars'ta yerinde duruyor. Hele su TAS DEVRINI bir atlatalim, uzaya da ulasacagiz ![]() Selam ve Dua ile. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
neler, oluyor, türkiyede |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|