![]() |
![]() |
#9 |
Uzman Üye
Tesekkür: 229
167 Mesajina 302 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
1)- Benim ne duymak istediğimi nereden biliyorsun.Veya neye inandığımı? müneccimmisin?
2)- İnancımı tabiki senin söylemenle değiştirmeyeceğim.Rabbim korusun... 3)- Turan Dursun dan alıntı yapmadım.İslam tarihi hakkında bilgin olsaydı bu konuların yüzyıllardır tartışılageldiğini bilirdin. 4)- Yazım yazım diyip duruyorsun yazını anlamak için decoder lazım.Herşeyi karman çorman etmişsin.Önce kafandaki düşünceleri bir toparla sonra sıraya koy sonrada yaz. 5)- Sorduğum soruları cevaplamamışsın bunu bekliyordum.Tipik karşı saldırı moduna girmişsin.olsun böyle böyle öğrenirsin.ziyanı yok. 6)- Tanrı hangi ayeti nesh etmişse sahabenin haberi nasıl olmaz sabah akşam peygamberin kapısında yatıyorlardı.(ayetle sabit) 7)- AteistlerLe pozivitistlerle bu elindeki argümanlarla tartışıyorsan her zaman kaybedersin.Eğer yardıma ihtiyacın olursa haber ver her zaman yardımcı olurum. 8)- Önce bu dünyada niye olduğunu kavra ve seni yaratanı Tanrı nı tanı.Böylece ufak hesaplar peşinde koşmak zorunda kalmazsın. 9)- Aklını kullan, sorgulamacı ol. O zaman seni yaratanın azametine hayranlığın dahada artacaktır. 10)- Yok ben masal dünyasında yaşayacağım diyorsan sana mürşit çok git bir tanesine yazıl
Bookmarks |
Etiketler |
değişti, değiştirildi, doğru, kanıtı, kuran, kuranın, mutlak, olduğunun, tek |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|