![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman Üye
Tesekkür: 0
166 Mesajina 234 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dronlarin cirit attigi günümüzü degil
Nisâ 101-104'ün ortamini konusuyoruz. Tipki sayin Hakki Yilmaz'in yaptigi gibi. O ortamda yerine getirilmis olan "salât"i konusuyoruz "o salât dronlarin ortaminda yerine getirilsin mi getirilmesin mi"yi degil. Bart kardesim, sizin bu kadar konu DISINA çikip görüs alip veriyor GiBi yapmaniz bizi hiç bi yere vardirmaz, "Kuran odakli dindarlik"tan daha da uzaklastirir. Izninizle ben yine susma hakkimi kullanacagim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderator
Tesekkür: 481
200 Mesajina 303 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Tartışmalarınınızda ve fikir alışverişlerinizde konuları kısır döngüye sokmakta üstünüze yok. Orjininde insan ve yaşam olan hiçbir konuyu Kuran dışı tutamazsınız. Buna hakkınız yok. Bu bağlamdaki fikirleri ve düşünceleri de yok sayamazsınız. Ama şunu da bil ki Kuran'ı konu dışı diyerek hayatın dışında tutma çabalarınız yüzünde bu emevi zihniyetinden kurtulamıyoruz. Sen bana 1400 yıl önceki arabın hayatını ve ortamını örnekleyeceğine günümüz sosyal hayatını ve bu ortamda "salatın" nasıl yaşanacağını anlat. Ne ben arabım ne de burası arabistan. 21. yüzyıla ve Türkiye'ye gel de öyle konuşalım.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
nisa, suresi |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|