![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman Üye
Tesekkür: 105
575 Mesajina 960 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sayın yolcu42.
Bu ayetleri nasıl anlıyorsanız öyle anlayın ve kendi anlayışınıza uymadığım için de beni sorgu-suale muhatap tutmayın. Bu tür sorular konuyu saptırmaktadır. Bizim "oruç" diye adlandırılmaya kalkışılan konuya dahil olmamızın sebebi, bu konuda yalnış bilgi verilmesidir. Ana konuyu ortaya koyarken biz üç noktayı soru yapmıştık. Bunların içinde "oruç nedir?" veya "ne değildir?" gibi bir konumuz yoktu; konu "oruç" ortaya konulmadan görüşülebilirdi ama döndü dolaştı buraya geldi. Şimdi de sayfalarca tutacak üç açıklamayı benim önüme soru olarak getiriyor ve konu bizden daha da benim elimle uzaklaştırılmaya çalışılıyor. En basiti 2/196. mealini ele alırsak her cümlesi yanlış. Bunun açıklamasını da daha evvel yapmıştım. Bu konudan uzaklaşmalar sebebiyle isteklerinizi zamanı geldiğinde/o ayet ve konulara sıra geldiğinde, cevaplama imkanım olursa cevaplarım. Asıl siz bana asıl konu olan "neden geceye kadar değil de akşama kadar" sorusunun cevabını verin. Saygılarımla. Galip Yetkin Konu galipyetkin tarafından (11. August 2018 Saat 10:18 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
akşama, değil, geceye, kadar, neden |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|