![]() |
![]() |
#14 |
Uzman Üye
Tesekkür: 11
70 Mesajina 80 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
![]()
Ahh Ben Var Ya Ben!
Bir benim var, benden önde gider Bazen yanımda, bazen arkama düşer Düşer, düşer ama her defasında ayağa kalkar Ne azimlidir ne hırslıdır bu ben Ben benim coğu zaman kuklasıyımdır İftihar etmem, bu hâllerimden Değiştirmek de isterim, Beni bende hapsedip sıfırlamak Yok etmek Hiçliğin ötesindeki zindan da tutsak olsun isterim. Ama neyleyim ki Ötedeki zindanda Tutsak olanımdır aslında. Tutsak olanımdır Sol yanımdır, Tutsak olduğumun farkında olmayanımdır. Kimi der, Ben, ben’den öte git Git gidebildiğin kadar git Git ve gittigin yerde kendini yok et. Kimi de der ki, Gel, ben’den öne gel Sen önde kal, ben arkada Yolun sonuna kadar Gidelim beraber. Yolun sonunda sen kaybol. Ben ise hesabın ve yanılgının sıcaklığında Tek başına, çaresiz. İşte o zaman ne ben Ne de ben de ben kalır Yalnızca bir ben kalır ki Çaresiz af diler Af diler ve titrer Ve anlar Artık geride kalır Sürekli önnmde giden ben Ahlanıp vahlansam da Ne çare Yalnızım artık Sorular sorular sorular Dilim döner mi Var mıdır verilecek cevaplar Şimdiden bir şey diyemem Bilirim ki ahlanıp vahlanmak boşadır Meydan herkesin meydanıdır Meydan er kişinin meydanıdır. Ya Rabbi, Sen her kişinin meydanından Er kişi çıkar beni. Birden bire bir gürültü Kızım Rana Oyuncaklarla dolu kutuyu devirdi Uyandırdı beni. Uyuyakalmışım bir başıma, İnsan bir başına uyuyakalır mı, Bu koskoca dünyada? Zannederdim ki bir ben varım yalnızca Anladım ki bir ben Bir de ben de ben var kısaca Uyandırdı beni, Yarışa kaldığımız yerden devam etmek için Kızım Rana. Eeee dedim, nerde kaldık kızım, Mücadele etmek lazım Varmak için bitiş noktasına. Ahh ben var ya ben! |
![]() |
![]() |
SARAH Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | HelenSayha (13. May 2009) |
Bookmarks |
Etiketler |
damlaları, gönül |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|