hanifler.com Kuran odaklı dindarlık  

Go Back   hanifler.com Kuran odaklı dindarlık > İMAN > Kitaplar'a İman > Kur'an

Seçenekler Stil
Alt 26. August 2010, 06:02 PM   #4
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Alıntı:
Hiiiç kardeşimin telkinlerinden sonra, bu yazdıklarında perçinledi
Okuyanda beni bişi biliyor sancak. ben ne öğrendiysem hanif müslümanlar sayesinde öğrendim, öğrendiklerimi kalbim de tastik etti yalanlamadı. Allah Kuran yolunda istikamet üzere dimdik giden hanif müslümanlardan razı olsun.
Yoksa hiiic kardeşin hakikaten hiiicbişi, kendi sapıklığımda burnumun dikine gidiyor olacaktım Allah bana acıdı da yolumu buralara düşürdü. Hayatımı sizlerle kesiştirdi, bu benim için çok büyük bir nimet, haniflere çok şey borçluyum (ömer hariç bide snob).
E hepte yiğidi öldürmeyelim tabiki bende biraz araştırmadım değil bişiler ehihi ehihi ehihi,,, şaka bir yana bu sitedeki dil ve tarihbilimsel çalışmalar okumakla araştırmakla öğrenliebilecek yada ulaşılabilecek türden bilgiler değil, heleki bu zamanda, islamın böyle yozlaştığı ve batıl inancın sahte dayanaklarının bu kadar arttığı bir dönemde heleki benim gibi yabani müslümanların yaşadığı bir atmosferde bu bilgilere ne okumakla ulaşılır ne araştırmakla, ancak sağlam kafalı müslümanların aklını ve bilimi bir arada kullanarak ulaşılabileceği vahyin orjinalidir bu (o kafa da bende yok). Gerçekleri inkar etmek, vahyin orjinalini inkar etmek Allahı inkar etmektir.

-----------------------------------------------------------------------------

5:55 Sizin veliniz evvel Allah, sonra Resulü, sonra o iyman etmiş olanlardır ki salatı uygulamada ısrar ederler ve rükû(boyun büküklüğü/tevzu/minnet bekleme) halinde zekât verirler

70:23 Onlar ki salatlarını uygulamada ısrarcıdırlar.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Miralay (26. August 2010)

Bookmarks

Etiketler
anlam, ayetleri, değişikleri, salat

Seçenekler
Stil