![]() |
![]() |
#4 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Yoksa hiiic kardeşin hakikaten hiiicbişi, kendi sapıklığımda burnumun dikine gidiyor olacaktım Allah bana acıdı da yolumu buralara düşürdü. Hayatımı sizlerle kesiştirdi, bu benim için çok büyük bir nimet, haniflere çok şey borçluyum (ömer hariç bide snob). E hepte yiğidi öldürmeyelim tabiki bende biraz araştırmadım değil bişiler ehihi ehihi ehihi,,, şaka bir yana bu sitedeki dil ve tarihbilimsel çalışmalar okumakla araştırmakla öğrenliebilecek yada ulaşılabilecek türden bilgiler değil, heleki bu zamanda, islamın böyle yozlaştığı ve batıl inancın sahte dayanaklarının bu kadar arttığı bir dönemde heleki benim gibi yabani müslümanların yaşadığı bir atmosferde bu bilgilere ne okumakla ulaşılır ne araştırmakla, ancak sağlam kafalı müslümanların aklını ve bilimi bir arada kullanarak ulaşılabileceği vahyin orjinalidir bu (o kafa da bende yok). Gerçekleri inkar etmek, vahyin orjinalini inkar etmek Allahı inkar etmektir. ----------------------------------------------------------------------------- 5:55 Sizin veliniz evvel Allah, sonra Resulü, sonra o iyman etmiş olanlardır ki salatı uygulamada ısrar ederler ve rükû(boyun büküklüğü/tevzu/minnet bekleme) halinde zekât verirler 70:23 Onlar ki salatlarını uygulamada ısrarcıdırlar. |
|
![]() |
![]() |
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Miralay (26. August 2010) |
Bookmarks |
Etiketler |
anlam, ayetleri, değişikleri, salat |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|