![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Uzman Üye
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1.979
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca az önce bir arkadaşım Atatürkün oruç ttutmadığından içki içtiğinden, dinen laik (laiklik bir yönetim biçimidir, kişi değildir, kelimelerin yerlerini değiştirerek Yahudilerin peygamberle geçtiği dalga gibi dalga geçmeleri devam ediyor) dinen laik olduğunu, hatta burda söylemeyeceğim bir çok hakaretide ekleyerek kendi inancının en üstün olduğunu idda etti.
Çünkü piyasada Atatürkün namaz kılıp oruç tuttarkenki bir fotoğrafı yokmuş.. Ona verdiğim cevabı buradada paylaşmak istiyorum; 1. Siz namaz kılarken poz verip resim mi çektiriyorsunuz? Sözde Allahın huzuruna çıktıklarını idda ettikleri ritüelin fotoğrafını çekip paylaşanlar bu fotoğrafı Allaha göstermek için mi çekmişlerdir yoksa insanlara gösteriş için mi? Elbetteki onların namazı gösteriştir. 2. olarak işte Atatürkün Oruç tuttuğunun fotoğrafı.
|
|
|
|
| hiiic Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 7 Kisi: | aşık74 (10. August 2011), bartsimpson (2. June 2014), dost1 (3. August 2011), gerçek hanif (3. August 2011), Miralay (8. August 2011), nerdogan (4. August 2011) |
|
|
#2 |
|
Uzman Üye
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 117
Tesekkür: 145
77 Mesajina 151 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Atatürk kendisi belki ritüel ibadet yapmıyordu ancak,temiz bir duruşu olan Din aleyhine faliyet gösteren oluşumların içindede olmadı.Şu bizim Yalova'nın Güney köyü denen Abhaza -Çerkez köyü var.Orada 1937 lerde Şeyh Şerafettin Dağıstani denen bir zat yaşıyormuş.(Köylülerle konuştum,Türbeside köyün dışında mezarlıkta).Atatürk Yalovadaki Çiftliğine geldiğinde bizzat Makam aracını yollar Şeyh Şerafettin Dağıstaniyi aldırır,çiftliğinde misafir eder saatlerce sohbet edrmiş.Köyde bunu hep anlatırlar.Atatürkün Din adamlarına hürmet ettiğini(Yobazlar hariç ) okuduk.Ama Atatürke saldıran grupların yaşantısını irdeleyin ,gözlemleyin ne kadar islami bir duruşları var.Din adına ne ortaya koyuyorlar.Boş boş konuşmaktan başka.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ortasında, oruç, yazın |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|