![]() |
![]() |
#1 |
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
MATEMATİK DİnSİZLİKTİR... (Siyasete gireceğim bu nedenle düşman yapıyorum kendime. Sonra ezilen taraf olup ağlıyacağım ve kalabalık müslüman halkın desteğini alacağım. Çok eziyor bizi matematikçiler ühühü ühüh
![]() Arkadaşlar tevhid dini Kuranı kerim kanunlarını açıklamıştır. Kim ondan başka insanların yöntemlerini kullanırsa yoldan çıkar. Bu gün devlet kafirdir çünkü devlet bazı hesapları yaparken istatiskik kulanıyorlar. AYnı zamanda öklit, pisagor gibi kafir dinsizlerin matematik kanunlarını kullanarak arazi hesapları yapıyorlar, bu hesaplara dayanarak çeşitli işler yapıyorlar. Aynı zamanda Allahın indirmediği ancak çoğu inançsız kafir matematikçilerin bulduğu pekçok matematik denklem ve hesapları var. Oysa Allahın indirdiğiyle hükmetmeniz emrolunmuştur. AMA Hemen bakınız; Geçende işsizlik hesabı yapıldı. 2001 krizinde %10 muş ortalık velveleye verilmişti. bir grup medya o gün acımasız eleştiriler yaparken bu gün daha beter hadiselere ses çıkarmaz oldu. Bu sene işsizlik %9 küsürlere indiği idda edilsede, ülkenin en kalabalığı olan gençler arasındaki bu rakam %35... Ben işsizlikten bahsetmiyorum, o hesaplarda kullanılan dinsiz.Matematikten bahsediyorum... bakın kafirler nasılda dinsiz MATEMATİĞİ kullanıyorlar. Matematik dinsizdir. Din ile matematik ayrıdır. Ya matematikçisin ya müslüman. Matematikle yönetim olmaaaaaaz. Kuran ile Allahın indirdiğiyle yönetilir ancak. Bunlar hep kafirlerin tuzaklarıdır. Ayrıca sırf matematik okumak istemediğimiz için üniversitelere alınmıyoruz. Dinimizi yaşama hakkımız elimizden alınıyor. Özgürlük istiyoruz. Eylemler yapacağız. Allahın indirdiğini bırakıp, kendi kafalarına göre dinsiz kitapsız Matematik işlemlerine göre yönetenler tamamen kafir olmuşlardır. Yoldan çıkmışlardır. Bu sistemi yıkacağız. Bu sistemi Kuran ATATÜRK ve onun gibileri sileceğiz. Ayrıca matematik dışında diğer DİNSİZ bilimler, istatistik, mühendislik, tıp (en büyük dinsizlik direk ALlahın işine karışılıyor) ve bilimum genetik gibi kafirlikleride ortadan kaldırcağız. Allahın indirdiğini bırakıp bu kitapların peşinden gitmeyiiiiiiiiin!!! Allahın indirdiğiyle hükmediiiiiiiin.. ALLAHUAKBAR Konu hiiic tarafından (24. September 2011 Saat 10:40 AM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
başlıca, bölüm, ehli, kendini, küfürleri, tevhid, zannedenlerin |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|