![]() |
|
![]() |
#2 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 51
95 Mesajina 146 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Kendi kafanıza göre yorum yapmayın, adam gibi ya inanın ya da müslüman gibi yaşayın!
![]() |
![]() |
#3 |
Uzman Üye
![]()
Kesinlikle anladım ki sizler hadisleri de inkar ediyorsunuz.Kabuğunuzu kırın ve gözünüzü açın!..
![]() |
#4 |
Uzman Üye
Tesekkür: 627
164 Mesajina 386 Tesekkür Aldi
![]()
Sevgili kardeşim Allahın hadisinin üzerine hadis tanımam. Peygamberimizin sözlerinden ise Kurana aykırı olanları hiç tereddütsüz reddederim. Örneğin Kuran desteksiz "dini hüküm" içerenler (hüküm allahındır), gaybi bilgi içerenler (gayb Allahındır), sayılı ibadet, tıp vb. hakkındaki tüm hadisleri reddederim. Bundan dolayı beni dinden mi atacaksınız? Ben Allah'ın dininin mensubuyum ve neyse ki Allahın dininde kimse kimseyi atmaya yetkili değildir zira kimse Allaha daha yakın olduğunu, kimin kimden hayırlı olduğunu bilemez.
|
![]() |
![]() |
Anonymous Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Miralay (30. December 2010) |
![]() |
#5 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ben bunun böyle olduğunu taaa ilk gelişinde anladım,,, 2 video ekledim ki anlayan anlar, akıl sahipleri için ibretler vardır ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bak hala okumamış yorum yapıyo
![]() Ha internetsiz yorum yaz ha bilgisiz 2 side boş,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Uzman Üye
![]()
Psikolojik baskıyla beni yıldıramazsınız.karşınızda kuzu yok!..
![]() |
#9 |
Uzman Üye
![]()
Mehmet Okuyan inanmadığı hadisleri uydurma diyor.Bunun neresine biz güveneceğiz?
![]() |
#10 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 627
164 Mesajina 386 Tesekkür Aldi
![]() Alıntı:
Çünkü eğer yanlışın içinde isen sadece senin gibi yanlışın içindekilere güvendiğin için burnun yanlıştan kurtulmaz. Yanlışın içinde olup olmadığımızı Allah'tan başkası bilemez bizler yalnızca birbirimizi kırmış oluruz. Eleştirdiğimiz birisi bizden daha hayırlı olabilir. Benim de Mehmet Okuyan ile görüşlerim bir değildir. Fakat kendisi "bana nazaran" alimdir. O yüzden benden çok bilen herkese davrandığım gibi görüşlerini temellendirdiği delillerini okurum. Kendi birikimime göre kimisini kabul ederim kimisini etmem. Benden çok bilen herkes bana göre bir alimdir, okurum değerlendiririm ama benim kitabımda alimleri Rab edinmek yoktur. O yüzden Müslüman mı değil mi diye bile bakmam, ne dediğine bakarım. Zaten birebir benim gibi düşünen adamdan ne öğrenebilirim ki? |
|
![]() |
![]() |
Anonymous Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Miralay (30. December 2010) |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
hayat, sonra, var, ölümden |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|