hanifler.com Kuran odaklı dindarlık  

Go Back   hanifler.com Kuran odaklı dindarlık > MAKALELER(DİNİ ve SİYASİ) > Başlıklara Uymayan Konular

Seçenekler Stil
Alt 6. November 2012, 06:40 PM   #1
raven
Uzman Üye

raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 97
52 Mesajina 104 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
raven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud ofraven has much to be proud of

Ben burada bazı arkadaşların aklının bile alamayacağı yerlerde bu terör belasıyla savaştım.Kucağımda arkadaşım şehadet şerbetini içti.Mütevazi davranmayacağım çatışmalarda gösterdiğim başarılarımdan aldığım belgeler var.

Kimse Vatanseverliğimi,Milliyetçiliğimi,Atatürkçülüğümü sorgulayamaz.

Türkiyenin etini her taraftan çekiştirmeye çalışan leş kargalarına inat Türk ün ve Kürt ün bu ülkede beraber yaşayabileceğini herkese ispatlamamız lazım.Çünkü ortak noktalarımız farklı noktalarımıdan daha fazla.Herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım.Atılan politik ucuz sloganlar maalesef derdimize derman olamaz.

Kimseyi ötekileştirmeden, hakir görmeden birbirimize saygı duyarak yaşamalıyız.Gidebileceğimiz başka vatanımız yok.
Alt 6. November 2012, 10:29 PM   #2
sevginur
Uzman Üye

sevginur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 477
198 Mesajina 387 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
sevginur has much to be proud ofsevginur has much to be proud ofsevginur has much to be proud ofsevginur has much to be proud ofsevginur has much to be proud ofsevginur has much to be proud ofsevginur has much to be proud ofsevginur has much to be proud of

60 fare getirene cep telefonu bedava

Güney Afrika’da bol yiyecek buldukları Alexandra bölgesinde geceleri evlere girip çocukların ellerini kemiren fareler halka kabus dolu günler yaşatırken bir dernek sorunu çözmek için sıra dışı bir yön

Güney Afrika’nın Johannesburg kentindeki Alexandra bölgesi farelerin işgali altında.

Bir yardım derneği şehrin sokaklarında beslenen fareleri ortadan kaldırmak için halktan yardım istedi ve 60 fare öldürene bir cep telefonu hediye edileceğini duyurdu.

Guardian gazetesinin haberine göre şehrin sokaklarından sızan kanalizasyon suyuna gelen fareler evlere girip çocukların ellerini kemirmeye başladı.

Bölgede faaliyet gösteren Lifeline adlı yardım derneği fare istilasını ortadan kaldırmak için yerel bir cep telefonu üreticisiyle anlaştı.

Halkı tehdit eden fare nüfusu azalırken bazı hayvan hakları savunucuları cep telefonu almak motivasyonuyla fare öldürülmesinin yanlış olduğunu belirterek bu “toplu cinayetler”i “acımasız” olarak nitelendirdi.

islamgündem.com

ilginç haber daha neler duyacağız..
Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz.
Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.”
Kâfirûn Sûresi
sevginur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
dünyadan, gelişmeler, güncel, haberler, sıcak, yurttan