![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman Üye
Tesekkür: 819
299 Mesajina 561 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sayın Sevginur kardeşim
Rabbimize ben de şükrediyorumki sizlerle beraber olmayı ve sizlerin bilgilerinden benide nasiplendirdiği için . Allaha emanet olunuz inş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kâri’a 11
Kızgın ateş! Konu hiiic tarafından (6. November 2012 Saat 09:34 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | sevginur (6. November 2012) |
![]() |
#3 |
Uzman Üye
![]()
Tevbe 34
Ey iman edenler! (Biliniz ki), hahamlardan ve rahiplerden birçoğu insanların mallarını haksız yollardan yerler ve (insanları) Allah yolundan engellerler. Altın ve gümüşü yığıp da onları Allah yolunda harcamayanlar yok mu, işte onlara elem verici bir azabı müjdele! ![]() Konu hiiic tarafından (27. February 2017 Saat 08:43 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme, yanlış uslup |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Uzman Üye
Tesekkür: 477
198 Mesajina 387 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kur'an erbabı kardeşlerimle tekrar buluşturan Allah'a hamd ederim..
Değerli kardeşlerim ;Bilgi,hiiic,aorskaya ve bu mekanı bizlere vesile olan kıymetli site yöneticimiz ,paylaşım yapan kardeşlerimiz ..Allah hepinizden razı olsun .. şuurlu ,akledenler zümresinden eylesin cümlemizi. inşALLAH..ayetler muhteşem,etkilenmemek mümkün değil .hele hiiç 'in karikatürizepaylaşımları başka güzellik katıyorağlanacak hallerine gülüyoruz.. teşekür ederim tekrar... baki selamlar..
De ki: “Ey kâfirler! Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam. Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız. Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz. Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.” Kâfirûn Sûresi |
![]() |
![]() |
sevginur Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | hiiic (6. November 2012) |
![]() |
#5 |
Uzman Üye
Tesekkür: 477
198 Mesajina 387 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
söylemeyi unuttum
El hakumüt tekasür süresindede sizi oyaladı çoklukla (mal, mülk, evlât ile) övünme ile bu ayetide dahil edebiliriz.
De ki: “Ey kâfirler! Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam. Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız. Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz. Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.” Kâfirûn Sûresi |
![]() |
![]() |
sevginur Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | hiiic (6. November 2012) |
![]() |
#6 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
![]() Alıntı:
De ki:-Ben sizden bir ücret istemiyorum. Kendiliğimden bir şey de uydurmuyorum. Sâd / 86 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Uzman Üye
![]()
Âl-i İmrân 186
Andolsun ki, mallarınız ve canlarınız konusunda imtihana çekileceksiniz; sizden önce kendilerine kitap verilenlerden ve müşriklerden birçok üzücü sözler işiteceksiniz. Eğer sabreder ve takva gösterirseniz, muhakkak ki bu, (yapılacak) işlerin en değerlisidir. ![]() |
![]() |
![]() |
hiiic Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | sevginur (6. November 2012) |
![]() |
#8 |
Uzman Üye
![]() ![]() İşte iranın ayetullahı, hakikaten Allahın ayetlerine mazhar olmuş bir yalancı! ve beyinsiz yalakaları... ![]() Konu hiiic tarafından (7. November 2012 Saat 11:18 AM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Uzman Üye
Tesekkür: 819
299 Mesajina 561 Tesekkür Aldi
![]()
Saff:10-13
Ey iman etmiş kimseler! Size, sizi can yakıcı bir cezadan kurtaracak, kazançlı bir ticaret göstereyim mi? Allah'a ve O'nun Elçisi'ne inanacaksınız; Allah yolunda canlarınızla, mallarınızla çaba harcayacaksınız. İşte bu, eğer bilirseniz, sizin için daha iyidir: Sizin günahlarınızı bağışlar ve sizi altlarından ırmaklar akan cennetlere ve Adn cennetlerindeki hoş meskenlere girdirir. İşte bu, büyük kurtuluştur. Ve sizin seveceğiniz başka bir şey daha: Allah'tan yardım ve yakın bir fetih… Ve inananlara müjde ver. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
ant, ayet, bir, hergün, ibret, kolay, öğüt |
|
|