![]() |
![]() |
#31 |
Uzman Üye
Tesekkür: 0
163 Mesajina 231 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu anlattıklarımı kitap haline getirdim
ama yayınlamıyacağım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Site Yöneticisi
Tesekkür: 3.594
1.093 Mesajina 2.442 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 100000 ![]() |
![]() Alıntı:
Tarihe not düşürmek adına yayınlamanız iyi olmaz mı?
![]() |
![]() |
#33 |
Uzman Üye
![]()
DARBE BANA NE ÖĞRETTİ
Sorgulayan ve disiplin uğruna çoğunluğa ters düşmekten çekinmeyen biriyim. Böyle davranmayı sanırım bana darbe öğretti. Bir gün okulumda öğrenciler boykota gitmiş. Ben ders yaparken sınıfın kapısı tekmelenir gibi açıldı. Kapıda iri yarı biri. "Hocam herkes deniz kenarında toplandı, bu sınıf bekleniyor." Neden? "Boykot var." Okul müdürülüğü bana öyle bir şey duyurmadı. "Boykota katılmayan bir tek bu sınıf kaldı." Ceketinin önünü açtı, silahlıyım der gibi. Bu benim tepemin tasını attırdı. Bana bak dedim, ben ders yapıyorum, bırakacak mısın dersime devam edeyim, yoksa... Yoksa ilk iş iki elimle gırtlağına dalacaktım. Anladı, çekip gitti. Derse devam ettim. Hazırlık sınıfıydı. 13 yaşında bebeler. Ama onları hep takdirle anarım. Sesim titriyordu, aldırmadılar, her zamankinden daha çok ellerini kaldırdılar, derse katıldılar. . Konu Hasan Akçay tarafından (Dün Saat 03:06 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: " |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Uzman Üye
![]()
BİR HATIRLATMA
15 Tem 2016 darbe girişimi üzerine bu forumda şunu yazmıştım: Benim bildiğim darbeler kişisel çıkarlar için yapılıyor. Açıklaması şudur: Yok Atatürk unutturuluyormuş, yok "hocafendi"ye haksızlık ediliyormuş... da darbe onun için gerekliymiş. Geçin bunları. Kişisel ikbal için yapılıyor darbeler. Bunun üstüne bir de hedefteki uyanıklar minarelerden salalar okutup "din savaşı"na döktüler işi, halkı kör dövüşüne soktular. O kör dövüşünde kaç masumun kanına girdiler, kaç masumun katili oldular? Öyle bir hava estirdiler ki sanki Uhud savaşında Okçular Tepesi ne idiyse bu kalkışmada Bogaziçi Köprüsü odur. Tanıdığım imam-hatip çıkışlı bir yargıç "İstanbul'da olsaydım" dedi, "tabancamı kaptığım gibi o köprüye koşardım." Ateş eder miydin? Bir an bile tereddüt etmezdim, o darbeci askerlerin alın çatlarına sıkardım. Samimi söyleyin hakim bey, hilafet gelmeli mi? Evet. - Bu gözü bağlanmışlığın elbet bir bedeli olacak. - Efendim, eğer halk engel olmasaymış darbe başarıya ulaşırmış. Yok kardeşim. Darbe girişimleri hep oldu bu ülkede, hiç birine sivil halk karıştırılmadı, hepsinde darbeyi yasal kuvvetler bastırdı. Örneğin 15 Temmuz darbesine canları pahasına sorumluluk sahibi yasal kuvvetler dur dediler. https://www.youtube.com/watch?v=_YMDwzbeTWA Boğaziçi köprüsüne neden getirildiğini bile bilmeyen erlere sıkmadı onlar, herşeyin farkındaki darbeci eşkıyaya ateş ettiler. Ve karşılıklı ateş edilmeye başlandığı an darbe de balon gibi sönmeye başladı. Bu devirde tanklı tüfekli darbe mi olur. Artık... halkın gözü bağlanarak minareli darbeler yapılıyor. . Konu Hasan Akçay tarafından (Bugün Saat 11:45 AM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
iki, mahkeme, numaralı |
|
|