Alıntı:
pramid Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
aorskaya Nickli Üyeden Alıntı
insanın en zayıf olduğu zaman, kendine en çok güvendiği, her şeyi bildiğini sandığı andır.
|
Bunlar siz insancıklarının sözleri ve dinde yeri yok. Ayet yazıyorsunuz ama o da tahrifli. Ayıptır yapmayın.
|
selamlar,
1-
insancıklarının demişsiniz.
sevgisiz kardeşim, ne demek insancık? İnsan yerine bile koymayan size daha nasıl hitap etmeliyim bilemez duruma düştüm. Siz, insan olarak kendinize gerçekten bu hitapları yakıştırıyorsanız benim artık diyecek bir şeyim kalmaz.
2-
"Ayet yazıyorsunuz ama o da tahrifli. Ayıptır yapmayın." demişsiniz.
Tahrif ettiğimi iddia ettiğiniz ayet, "ABESE SURESİ" dir. Bu sureyle ilgili olarak, sizinkinden farklı açıklamalarımı, yorumlarımı yaptım. Sizin gibi düşünmeyenleri, sizin tahrifle suçlamanız büyük haksızlıktır.
Siz, Abese suresinin ilk ayetindeki, geçmiş zaman kipi nedeniyle, eleştirilenin muhammed peygamberimiz olmadığını anlama yanlışına düşüyorsunuz. Devamı ayetlerle bağını kurarsanız, peyagmberimiz olduğunu göreceksiniz.
Ancak, yine de itirazınız varsa, benim yazımdan alıntılayarak, siz kendiniz onun yerine geçecek yazınızı yazın, ayetlerden delillerinizi koyun. Burada herkeste görsün, ona göre katılımlar olacaktır.
Ama, artık "tahrif" yöneltmesi yapmayın. Ben sizi, anlayışınızı yanlış bulsam da hiç bu şekilde itham ediyormuyum? Hala, farklı düşünebilecek olanları kabul edin...
Selamlar...
aorskaya