Tekil Mesaj gösterimi
Alt 1. May 2013, 09:49 PM   #6
merdem
Uzman Üye

Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
merdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud of

Üzerinde düşünülmeye değer olduğunu zannediyorum. Ve (zannederim ki "abi"sinden gelen bir işaret olarak) merdem alınganlık göstermeden(kendisinin aklı var ya, bu nedenle düşünme yeteneği dolayısı ile kimsenin işaretine ihtiyacı yok ya!) "HAMİ-MAHMİ" sistemini araştırır, ne olduğunu kavrar da düşünce sistemini ayetler ve ayetlerde geçen kelimeler üzerinde oluşturur da evvelki düşüncelerini Kur'an'danmış gibi (hadisler gibi) insancıkların akıllarına farkında olmadan sokmaz, sokmaya kalkışmaz, ve de üstün parasal varlığı ile "Al lan 10, yürrü" demez, ihtiyaç sahibine. Ama unutulmamalıdır ki ''devlet deniz, yemeyen domuz '' diyebilen ve halkın kendi RIZKINDAN (dikkat edin rızkından diyorum) artırıp verdiği vergileriyle oluşmuş toplumsal maddi oluşturduklarımıza ve namuslu işleri ile kazananların kazanç merkezlerine tasallutta bulunanlara namuslu kişilerin herhalde namusları, şerefleri ve İslam'ı anladıkları kadar iş düşüyor.

Galip Agabeyim,

Hami-mahmi hintli bir yemek cesidi mi oluyor? Ille de anlamam gerektigini nereden cikariyorsun?

Ister alim ister yazar olsun herkesin düsüncesi kendini baglar, kimse su konu hakkinda son söz budur diyemez.

Kendimiz su üstüne cikarmaya hic niyetim yok. Beni nasil tanidiysan/tanimis olmak istiyorsan öyle bil. Secimlere adayligimi koyarsam alt tarafi oy vermezsin olur biter . Ben buyum, senin düsüncelerindeki merdem kiz ile Allah'in bildigi kisiligimi tartisacak degilim burada.

Selam ve dua ile.
merdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla