![]() |
![]() |
#11 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Sayın pramid, Bu tip yazışmalar, burada din paylaşılması gereken yerde yapılırsa vebali ağır olur. Bunu yeni müslüman olan biri bile öncelikle bilmelidir. Hele de kendilerine hanif diyen müslümanlar tarafından hiç atlanmaması gereken bir şeydir. Sen, zihin okuyanlar gibi şunun bunun zihnindekileri merakla vardığın zanni sonuçların peşinden gidersen, zannın büyük çoğunluğu da yanlış olduğundan sende çoğu kez yanlışa düşersin. Defalarca ikaz etmeme rağmen aynı şekilde görüşler yerine şahıslara yönelik yazılarınız devam ediyor. Ben, sizin isteyince gerçekten çok güzel konu açıklayan yazılarınızı biliyorum, bunu önemsiyor ve devamını bekliyorum. Ayrıca, insan olarak hepimizin zaafları olduğunu biliyor, bazen bazı kimselerin özellikle yetyersiz kjaldığında çirkin sayılabilecek satşamlara bile başvuracak kadar ileri gidebilmesine rağmen, o kimsenin de bu konuda dikkatini çekiyor şahıs yerine fikir aktarımını rica ediyorum. Sen de, bir kardeşimizin bu tip davranışlarını tenkit eden, hatalı gösteren yazılarıma karşı sırf onu kollama amacıyla, onu aklamaya, beni de zihni bulanık ilan etmeye hakkın yok. Müslüman, adil olmalıdır, şahit olduğu konularda, rabbimizin de şahit olduğunu bilmeli ve hakka uygun davranabilmelidir. Ben şahsen bundan böyle sizlerle fikirler konusunda eleştiriler ve paylaşımlar beklediğimi bir kez daha belirtmek istedim. selamlarımla... aorskaya |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
bİlİm, çelişmeleri, halinde, hangisi, kuran, üstündür |
|
|