Alıntı:
raven Nickli Üyeden Alıntı
Bu hiiiç denen primat gerçekten 128 mega bayt beyine sahip.
Ben ona İnsanlara bulaşma ,tahrik etme, iftira atma dürüst ol dedikçe korkak tavuklar gibi sağdaki soldaki başlıklarda gene hakkımda atıp tutuyor.
Hiç denen insan kılığına bürününmüş tek hücreli yaşam formu YETER ARTIK YETER!
Ne laftan anladığın var, ne Allah tan Korkman, nede kuldan utanman.Sen nasıl bir şekilsin ya,bu nasıl bir fıtrattır anlamadım
Edepsizsin,Hayasızsın,Terbiyesizsin
Benden uzak dur.Benim ismimi anma ,bana iftira atma
Topu topu 50 kelime konuşup, yazıyorsun onuda yanlış yapıyorsun.
senin yapında, olmayan karakterinde belli oldu.Kurban yoktur,namaz yoktur,oruç yoktur,melek yoktur,şeytan yoktur diyen hiiiiç
ADAK ADAMIŞ HEMDE İKİ KOÇ
sen savunduğun değerlere bile sahip çıkamayan büyük ihtimalle sorunlu bir çocukluk yaşamış bir canlısın
hani adak yoktu.Öksür bakalım buna ne diyeceksin.Sen bu sitede savunduğun herşeye sırt çevirdin gelenekçi oldun KOÇU ADAK ADADIN VE KESECEKSİN HANİ ARAP GELENEĞİYDİ.Süleymancı diye aşağıladığın adamın yanında çalışan yemek yediği kapa ihanet eden birisin.
Sen büyük ihtimalle bu site harici hayatta sosyal bir faaliyeti olmayan,insanlardan kaçan, korkan çünkü (korkaksın),şizofrenik bir tipsin.Hayata olan kızgınlığını burada insanlara kara çalarak,iftira atarak,onları küçük düşürmeye çalışarak atmaya çalışıyorsun.
YETER ARTIK! git bir psikoloğa görün.
Sana yine oğlum bak git diyorum
bir daha benim ismimi kullanma,bana laf çakma, hatta beni ima bile etme
Bütün bu yazdıklarımdan sonra bile hala yarabbi şükür diyorsan ar damarının çatlamış olduğunu düşünüyordum ama sende öyle bir damar olmadığına karar verdim.
Beni ne hale getirdin seni affetmiyorum hesabımı ahirete saklıyorum.Allah senin layığın neyse onu versin.Umarım seni öbür tarafta burnunda halkayla yanıma getirirler.
|
raven.. bu kadar
karakterine uygun laf söyleyerek, beni kendi seviyene çekebileceğini mi zannediyorsun?
Kusura bakma dostum, size selam olsun, bizden size zarar gelmez.
sizin ıslahınız bizlere zor, sizi Allah ıslah etsin...
senin bunca lafına karşılık, rabbimin ayeti bana yol gösterir. Boş lafına uyacak değilim...
Âl-i İmrân 119
İşte siz öyle kimselersiniz ki, onlar sizi sevmedikleri halde siz onları seversiniz. Siz, bütün kitaplara inanırsınız; onlar ise, sizinle karşılaştıklarında "İnandık" derler; kendi başlarına kaldıklarında da, size olan kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: Kininizden (kahrolup) ölün! Şüphesiz Allah kalplerin içindekini hakkıyla bilmektedir.
ey raven ve çetesi
Kininizden (kahrolup) ölün! Şüphesiz Allah kalplerin içindekini hakkıyla bilmektedir.