![]() |
|
![]() |
#1 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
raven.. bu kadar karakterine uygun laf söyleyerek, beni kendi seviyene çekebileceğini mi zannediyorsun? Kusura bakma dostum, size selam olsun, bizden size zarar gelmez. sizin ıslahınız bizlere zor, sizi Allah ıslah etsin... *** senin bunca lafına karşılık, rabbimin ayeti bana yol gösterir. Boş lafına uyacak değilim... Âl-i İmrân 119 İşte siz öyle kimselersiniz ki, onlar sizi sevmedikleri halde siz onları seversiniz. Siz, bütün kitaplara inanırsınız; onlar ise, sizinle karşılaştıklarında "İnandık" derler; kendi başlarına kaldıklarında da, size olan kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: Kininizden (kahrolup) ölün! Şüphesiz Allah kalplerin içindekini hakkıyla bilmektedir. ey raven ve çetesi ![]() Kininizden (kahrolup) ölün! Şüphesiz Allah kalplerin içindekini hakkıyla bilmektedir. Konu hiiic tarafından (6. November 2012 Saat 06:32 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Sen ise hem terbiye sınırlarını aşan laflarla yazarlara saldırıyorsun, hem de utanmadan bundan rahatsızlıklarını dile getirenleri, sanki onlar söylemiş gibi bir de şikayet edebiliyorsun. Sen, müslüman isen gerçekten burada yada başka yerde insanların dini paylaşımlarını engellemekten dolayı rahatsızlık duymalısın. Ancak, sen bu yazında bile bunun tersini gösteriyorsun. Sen utanmazlıkta o kadar tavan yapıyorsunki, sabrın sınırlarını taşırıyorsun ve kişileri ister istemez yanlış sözler sarfetmek zorunda bırakıyorsun. Terbiye nedir bilmeden, hak, hukuk gözetmeden, çeteleşmekle itham ederek, adeta kavga ettiğin kimselerin yanına görüşlerini beğenmediklerini de dahil ederek, münafıkları anlatan ayetle münafık yaftası vuruyorsun. Bu ayetin münafıkları kastettiğini ve müslümanlara kullanılmayacağını bilemediğin yani cahilliğin yüzünden yapıyorsan affın olabilir ama bilerek yapıyorsan, rabbimize de gerçekten iman ediyorsan bilki suçun çık ağır, hesabın çok çetin olur. Bu yüzden rezil duruma düşebilirsin. Yazdığın ayeti anla, nerelerde kimleri kastettiğini kavra sonra da müslümanları bunlarla itham edemeyeceğini gör. Hala göremezsen senin algılamanın önüne geçen bir şeylerin etkisinde olduğunu düşünerek sana ondan kurtulmanı önereceğim. Özetle, eğer samimi bir müslümansan, hem bilgilerini sunabil, başkaları faydalansın, hem de bilgilerini sunanlara bak, belki sana lazım olanları görebilirsin, onları al, kurtuluşuna yardım olarak kullan. Sizler kahrınızdan ölmeyin, kendinizin hatalı olabileceğini düşünün, hatanızı görmeye ve düzeltmeye çalışın... Çünkü siz buradaki bazılarını ve kendinizi bile kandırsanız, her şeyi bilen, gören rabbimizin bunlara şahit olduğunu ve hesabını soracağını biliniz. selamlar, aorskaya Konu aorskaya tarafından (6. November 2012 Saat 06:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
allahin, esmâi, hüsnâ, kuranda, İsimleri, yüce |
|
|