![]() |
![]() |
#11 |
Super Moderator
Tesekkür: 481
200 Mesajina 303 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yanlış bir şey mi söyledim ???
"...Rabbinin rızasını kazanmak isteyen kimse, iyi iş yapsın ve ibadet ederken hiçbir şeyi Rabbine ortak koşmasın." (Kehf, 110) "Rabbin için namaz kıl ve hayvan kes!” (Kevser: 2) "Hüküm vermek yalnız Allah'a aittir. Kendisinden başkasına değil, sadece O'na ibadet etmenizi emretti. Dosdoğru din budur. Fakat insanların çoğu bilmezler." (Yusuf: 40) "Kullarım sana benden sorarlarsa, şüphesiz ben onlara çok yakınım. Bana dua ettiği zaman, dua edene muhakkak cevap veririm. Bana icabet etsinler ve bana iman etsinler. Ancak bu şekilde rüşde ulaşabilirler." (Bakara 186) "Rabbine kavuşmayı uman kimse salih amel işlesin ve Rabbine ibadette hiçbir şeyi ortak koşmasın." (Kehf: 110) "Eğer mü'min iseniz yalnız Allah'a tevekkül edin." (Maide: 23) "Kim Allah'a tevekkül ederse Allah ona yeter." (Talak: 3) "De ki: "Namazım, kestiğim, hayatım ve ölümüm Alemlerin Rabbi olan Allah içindir. O'nun hiçbir ortağı yoktur. Müslümanların ilki olarak bununla emrolundum." (En'am: 162-163) "Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım isteriz. (Fatiha:4)
Bookmarks |
Etiketler |
ayının, bereketi, olsun, ramazan, üzerinize |
|
|