![]() |
![]() |
#24 |
Uzman Üye
Tesekkür: 0
163 Mesajina 231 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ag elime mor ginalar yakdilar
Gaderim yok gurbet ele satdilar 12 yasimdi gelin etdiler Aglar aglar gurbet ele giderin Ooooo...OF Merdimenden endim endim yikildim Mevlam guvvet verdi yine dikildim Her çiçekden aldim aldim dakindim Girmizi gül sende galdi tam ahdim Yüce dag basinda asmali pinar Asmasi yikilmis sulari harlar Galin da galin süpürge sürdügüm evler Aglar aglar göz yasimi silerin * Bu bir agit. Galin da galin her halde hosça kalin demek. Evler ise odalar oluyor. Hosça kalin süpürge sürdügüm odalar. * Agidin degisik sanatçilar tarafindan seslendirilen klipleri var ama en etkilisi National Geographic görüntülerinin esliginde söylenen sekli bence. Görüntülerden biri: Küçük bi kiz, karni burnunda denir ya iste öyle, dogurdu doguracak ama daha KENDiSi bebek. Kocasina bakarsaniz dünyanin en dindar müslümanidir kendisi. Der ki madem Allah hiç âdet görmemisken BOSDADIGINIZ eslerinizden söz ediyor o halde âdet görmesi sorunsuz küçük kizlarla hiç âdet görmeden önce evlenmeniz caizdir. Ama Allah BOSADIGINIZ diyor, o bahaneye siginmaniz için esinizi ilk âdetinden önce bosamaniz sarti var... olsun, o bosamamis... Kizcagiz bebek yapmaya yeterli biyolojik yasa gelince nurettin yildiz misillu "ulema"nin fetvasina uygun bi sekilde gebe birakmis onu. Sözün bittigi yer, aslinda "uydurulan din"in bittigi yer. Konu Hasan Akçay tarafından (10. January 2017 Saat 02:19 AM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
suresi, talâk |
|
|