![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman Üye
Tesekkür: 30
72 Mesajina 144 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben yukardaki yazımda sadece TASAVVUFUN TEMELİNİN NE KADARDA SAPIK BİR YAPI ÜZERİNE İNŞA EDİLDİĞİNİ YAZMIŞIM..Konu okununca TARAFINIZDAN ÖYLE ANLAŞILDIĞINA HALEN İNANAMIYORUM..
|
![]() |
![]() |
müslümanlardan Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Derin Düşünce (14. January 2013) |
![]() |
#2 |
Uzman Üye
Tesekkür: 145
77 Mesajina 151 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tasavvuf çöplük gibidir.Karıştırdığınızda ne ararsanız bulursunuz.Ama altını -Elması filanda çöpe atmazlar.Deştikçe pis kokuların geldiği çöp yığınını kastettim.Kökünde bence metan gazı var.Kıvılcımla havayada uçurur,Varlığının içinde yok da eder.Külü kalır.
|
![]() |
![]() |
gerçek hanif Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Derin Düşünce (14. January 2013), Miralay (6. October 2011) |
![]() |
#3 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 4.080
276 Mesajina 635 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Zaten yazdıklarımız size değil,yazıdaki düşünceyedir. Size karşı hüsnüzannımızı belirtmiştik. Yazının en başına,"SAÇMALARDAN SEÇMELER" veya benzer birşey yazsaydınız,daha şık olurdu ve yanlış anlaşılmalara engel olurdu diye düşünüyorum. Bu tür sapkınlıklardan sizi ve kendini bilen kardeşlerimizi tenzih ederim. |
|
![]() |
![]() |
Miralay Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Derin Düşünce (14. January 2013), dost1 (6. October 2011) |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
allahtan, almamarifet, bilgi, direk, ilmi |
|
|