![]() |
|
![]() |
#1 | ||
Uzman Üye
Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
Şimdi, ironi yaptım, anlamamışsın diyerek, savunma yapılmasın. Din ciddi iştir, Dini konular şakaya, hafife almaya, ironi yapmaya gelmez. Yanlış ve doğrular en keskin biçimiyle öne çıkarılmalıdır. "...diri diri toprağa gömülen kız çocuğuna sorulduğu zaman..." evet, bu zaman geldiğinde, onu gömenler (babası yada değil), "gelecekte horlanacaktı, kısıtlanacaktı, aşağılanacaktı... O nedenle gömüldü" deyince kurtulacağına inanıyorsanız, arasında ilişki kurmanız yanlış olmaz. Ancak, böyle diyerek kurtulamayacağını anlarsanız, o zaman da "diri diri toprağa gömülmeyi" hafife aldığınızı, onun vahametini kavrayamadığınızı görün... Din paylaşılırken, aktarımlar, görüşler ciddi biçimde sunulmalıdır. Yanlış anlamalara sebep olmamak için bu en önemli anlatım kuralıdır. selamlar, aorskaya |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman Üye
Tesekkür: 191
545 Mesajina 1.168 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Şeytan daima Allah ile aldatır.
Kılıf her zaman rahmete yöneliktir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Din ile Allah ile aldatması sağdan yanaşmasına örnektir. Ancak, diğer aldatma biçimleri de vardır, bunları da bilmek ve tedbir almak son derece önemlidir. Not: İlgilenenler, şeytan kısmında şeytanın yaklaşmalarına ilişkin başlıklara göz atabilirler... selamlar, aorskaya |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Uzman Üye
Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Siz sannediyormusunuz ki, ben her seferinde cahiliyye devrinden bahsettigimde laf olsun torba dolsun alay olsun diye bahsediyorum. Beni kahreden, aglatan, lanet ettiren bu günün durumunun o cahilliye devrindeki durumdan bir farki olmadigidir. Kalin selametle. |
|
![]() |
![]() |
merdem Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | dost1 (13. November 2012) |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
bir, çıkmaları, evden, hakikattir, izne, kadınların, kaidesi, tabidir |
|
|