|  | 
|  | 
|  17. February 2013, 08:19 PM | #1 | |
| Uzman Üye Üyelik tarihi: Aug 2009 
				 Tesekkür: 110 

268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi

Tecrübe Puanı: 18   |   Alıntı: 
 Merdem cübbelinin kur'an a göre zaman zaman kafir,zaman zaman müşrik ve zaman zamanda münafık formlarına girdiğini ispatlayan bu videolar için teşekkür ederim. Bu videoları diğer paylaşım yerlerine de koyarak, daha fazla müslüman kardeşimizin bu sapıklıkları görmesini sağlamak gerekir. Sizin bunu yapmanızın daha doğru olacağını düşünüyorum. Ama imkan bulamazsanız ben de yapabilirim. Ayrıca, bu sapkın kişiye, bunun gibi diğerlerine de örnek olması açısından, müslümanların kitabına hakaretten ve nitelikli dolandırıcılık yada güveni kötüye kullanmaktan dolayı dava açıp açamayacağımızı, aramızda avukat kardeşlerimiz varsa incelemelerini rica ediyorum. Böyle şarlatanların yaptıkları yanlarına kar kalmamalıdır. Duruma göre şahsen yada hanifler olarak katılacak kardeşlerimizle ortaklaşa dava açmayı teklif etmeyi düşünüyorum. Düşünceme katılan kardeşlerimin, avukat kardeşimizin incelemesi ve bizşere sonucu bildirmesi halinde dava açmak üzere organize olmak için burada davacı olmak isteyip istemeyeceklerini bildirmelerini rica ediyorum. Herkese saygı ve selamlarımla... aorskaya | |
|   |   | 
|  18. February 2013, 04:00 PM | #2 | 
| Uzman Üye Üyelik tarihi: Nov 2012 
				 Tesekkür: 667 

710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi

Tecrübe Puanı: 24         |   

Ve aleykum selam Aorskaya Kardesim, videolari bazi sitelerde yayinlamayi siz benden daha iyi bir sekilde uygulayacaginizdan eminim, size bir zahmet üstlenin bunu. Tesekkür ederim paylasiminizdan dolayi. Selam ve dua ile. | 
|   |   | 
|  | 
| Bookmarks | 
| Etiketler | 
| aaaaaaaah, ahhhhhhhh, cüppeli | 
| 
 | 
 |