![]() |
|
|
#12 | |
|
Uzman Üye
Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sütten agzi yanan yogurdu üfleyerek yermis, bir de bazi kisiler var tümünden vaz geciyor ne süt ne yogurt ![]() Haklisin Kuman Kardesim, arastirmaktan icime bazen fenaliklar geliyor. Ama umudumu yitirmis degilim, devamli dogru olani bulana kadar ugrasacagim. Tek korkum, her tarafta sunulan son zamanlarin genis bilgilerinin altinda herhangi bir art niyet olmasidir. Uyanik olmaya kararli oldugumdan iyice incelemeden "he" demiyorum. Benim uyanisim biraz gec oldu. Gercek Islami yasayan bir zoplum icinde büyümedim. Ne gariptir, az cok din ile iliskim Almanya'ya geldikten sonra basladi. Bir kac sene sonra eski tas eski hamam. Kendi kendime hayret ediyorum, senelerden beri internetteyim böylesine güzel konulari neden daha önce kavrayamamisim diye hayiflanip duruyorum. Tam olgunlasamamisim herhalde o zamanlar, ancak yeni kavrayabildim neye nasil nicin inanmam ve inancima göre yasamam lazim gerektigini. Basimiza gelen felaketlerden güzel bir ögüt alabilmeyi ögrenmekte olgunluktur. Isyan yerine teslimiyet yolunu secmis bulunuyorum. Ben de bir zamanlar yalniz siyah yada beyaz diyordum. Ama anlayisli bir insan olabilmek icin bütün renkleri kavramanin gerekli oldugunu da kavramis bulunuyorum. Esasinda ender soru sormak zorunlugunu duyarim. Galip Kardesime arasira takiliyorum, onun bilgilerinden de faydalaniyorum yani sira. Selam ve dua ile. Not: Serverin cilvesinden dolayi yazini ancak su an görmüs bulundum. |
|
|
|
|
| merdem Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | dost1 (27. March 2013) |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allah, bilmez, ğayb, gayb, geleceği, gelecek |
|
|